2777
2789
عنوان

سوال و بی بی چک با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 67 پست

منم مثل شما بودم لک بینی داشتم با درد شدید انگار داشتم زیر دلم منفجر میشد الکی بی بی گزاشتم مثل مال شما شد و مثبت تا هفته شش هم درد داشتم ولی با شیاف خوب شد لکه بینیم منم امچول آنوکیاپارین میزدم با آسپرین . نه اسپرین ربطی به لکه نداره اون لک لانه گزینیه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه تو شهرستانت ن شیاف پروژسترون پیزا نمیشه تو داروخونه ها ؟همه جا هست دیگه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
اگه واقعا درست باشه معجزه شده عزیزم😍😍😍😍 یه لولم بستس اونیکی تخمدانمم شدیدا تنبله

ایشالله مثبته منم یه لوله ندارم تنبلی هم دارم اون یکی لولمم التهاب منم قرار این ماه ای وی اف شم برام دعا کن 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

مبارکه عزیزم خداروشکر 

تروخدا برامنم دعا کنین 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
کاش شیاف میدادن بهت، من الان شهرستانم نه دسترسی به دکتر دارم نه شیاف

بخدا دوروزه اینقد اعصابم خرابه که نگو،کل بیمارستانا رورفتم هیچکاری برام انجام ندادن،دکترای خصوصیم همه مسافرتن نمیدونم چیکارکنم

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
بخدا دوروزه اینقد اعصابم خرابه که نگو،کل بیمارستانا رورفتم هیچکاری برام انجام ندادن،دکترای خصوصیم هم ...

خودت بخر شیاف 

منم مثل شما بودم لک بینی داشتم با درد شدید انگار داشتم زیر دلم منفجر میشد الکی بی بی گزاشتم مثل مال ...

مرسی گلم امیدوارم کردی

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
خودت بخر شیاف 

آخه تاحالا استفاده نکردم بعدنمیدونم چمه میترسم بدون دستورپزشک چیزی استفاده کنم

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
بخدا دوروزه اینقد اعصابم خرابه که نگو،کل بیمارستانا رورفتم هیچکاری برام انجام ندادن،دکترای خصوصیم هم ...

کجایی؟؟

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
مرسی گلم امیدوارم کردی

زهره جان شمام لک داری?چطوریه?

ایشالله مثبته منم یه لوله ندارم تنبلی هم دارم اون یکی لولمم التهاب منم قرار این ماه ای وی اف شم برام ...

انشالله خدا کمکت کنه❤

زهره جان شمام لک داری?چطوریه?

عزیزم من خودم یه پا دکترم وقتی بتات مثبته و لک قهوه ایرداری باید شیاف استفاده کنی از رکتال یکی صبخ یکی شب این دیگه دکتر نمیخوعد که میخوعی صبر کنی تا هفدهم؟شیاف پروژسترون هیچ ضرری نداره . بازم خوددانی از مشاچرای اینجاهم بپرس

ایشالله ک درسته چندوقته منتظری توروخدا دعاکن برامنم

پنج ساله منتظرم، دوتا سقط کردم ، قرار بود بعد عید آی وی اف بشم ، رفتم پیش امام رضا و التماسش کردم شفاعتم کنه، کاش درست باشه، دیگع تحمل ضربه رو ندارم، انشالله امام رضا همه منتظرا  رو شفاعت کنه