خانوما من یه هفته مونده به پری لک قهوه ای دیدم یکمم درد داشتم، دوروز بعد تاخیر یعنی دیروز چکم مثبت شد، الان لک قهوه ای کمرنگ دیدم، اینم بگم که از دو روز مونده به پری خیلی درد شکم و کمر دارم، به نظرتون باردارم؟؟ کسی اینجوری بوده؟؟😭
دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
منم همین فکرو میکردم دقیقا چون دردم شدید بود دکتر سونو کرد و گفت ساک داخل رحمه و نگران نباش،سونو نکر ...
دیشب از رو شکم انجام دادم هیچی دیده نشد، فردا باید برم داخل واژن
دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.