خانوما من یه هفته مونده به پری لک قهوه ای دیدم یکمم درد داشتم، دوروز بعد تاخیر یعنی دیروز چکم مثبت شد، الان لک قهوه ای کمرنگ دیدم، اینم بگم که از دو روز مونده به پری خیلی درد شکم و کمر دارم، به نظرتون باردارم؟؟ کسی اینجوری بوده؟؟😭
دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
مرسی از همتون عزیزای من😍😍😍 نگران درد شدیدم هستم، خیلی درد دارم انگار همین الان میخوام پری ...
سلام گلم. مبارکه من هم مثل شما بودم. اول لکه بینی قهوه ای و درد پری داشتم ک یهو تبدیل به خونریزی شد. سریع رفتم دکتر سونو تشکیل قلب نوشت ک خداروشکر قلبش تشکیل شده بود سالم بود اما گفت دور نی نی رو یه عالمه خون گرفته و بهم شیاف سیکلوژست داد و قرص آسپرین و یه قرص برای دل دردم. روز چهارم استفاده خداروشکر خوب شدم. شما هم هرچه سریع تر به پزشک مراجعه کن.
میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤
ممنون که بهم گفتی امشب حتمامیگیرم میزارم،میگم بچه توهفته ششم توسونودیده نشه خطرداره? یافعلا زوده
بدون تجویز پزشک به هیچ عنوان شیاف استفاده نکنید. این شیاف اولا ک خیلی قیمتش بالاس. دوما خیلی حساسه و اگه سه دقیقه بیشتر بیرون یخچال باشه فاسد میشه و سوما انگار غیرقانونیه چون من چندین داروخانه رفتم تا پیدا کردم اونم به قیمت بسته ای 80 هزار تومن ک دو بسته تجویز پزشک بود. اصلا بدون تجویز پزشکتون هیچ دارویی مصرف نکنید حتی مسکن معمولی.
میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باید دیده بشه، احتمال خارج رحم هستا ، یه دکتر خوب پیدا کن
خدانکنه،دوبارسونودادم ساک حاملگی دیده شده وسن بارداریم تعیین شده فقط قلب تشکیل نشده بود،باداری خارج رحم باشه ساک حاملگی تشکیل نمیشه وخونریزی شدیدداری،من فعلا لکم قطع شده ازدیشب تاحالا خداروشکر
بدون تجویز پزشک به هیچ عنوان شیاف استفاده نکنید. این شیاف اولا ک خیلی قیمتش بالاس. دوما خیلی حساسه و ...
عزیز من هر دوتا بارداریمو استفاده کردم، شبی یه دونه مقعدی، اینجوری نیس اصلا شرایطش🤔
دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
عزیز من هر دوتا بارداریمو استفاده کردم، شبی یه دونه مقعدی، اینجوری نیس اصلا شرایطش🤔
دکتر داروخونه برام توضیح داد و البته دکتر خودم. من اصلا تا حالا استفاده نکرده بودم اطلاعاتی نداشتم. چون دکتر برام تجویز کرد پرسیدم و چیزایی ک دکتر گفت رو به شما گفتم. شیافی ک استفاده می کنم هم از مقعد و هم از جلو میشه استفاده کرد.
من هم اول بارداری درد شدید داشتم جوری که هر دقیقه لباسمو نگاه میکردم ببینم پریود شدم یا نه ولی رفتم دکتر گفت طبیعیه شیاف داد گفت استفاده کن که نی نی سفت شه جاش و از نگرانی در بیای
من هم اول بارداری درد شدید داشتم جوری که هر دقیقه لباسمو نگاه میکردم ببینم پریود شدم یا نه ولی رفتم ...
دیشب یهو دردم زیاد شد، حالم بد شد، تپش قلب افت فشار، اومدم بیمارستان بستریم کردن😪 میگن شاید خارج رحمه