2777
2789
عنوان

سوال و بی بی چک با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 67 پست
مرسی از همتون عزیزای من😍😍😍  نگران درد شدیدم هستم، خیلی درد دارم انگار همین الان میخوام پری ...

سلام گلم. مبارکه من هم مثل شما بودم. اول لکه بینی قهوه ای و درد پری داشتم ک یهو تبدیل به خونریزی شد. سریع رفتم دکتر سونو تشکیل قلب نوشت ک خداروشکر قلبش تشکیل شده بود سالم بود اما گفت دور نی نی رو یه عالمه خون گرفته و بهم شیاف سیکلوژست داد و قرص آسپرین و یه قرص برای دل دردم. روز چهارم استفاده خداروشکر خوب شدم. شما هم هرچه سریع تر به پزشک مراجعه کن.

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤
ممنون که بهم گفتی امشب حتمامیگیرم میزارم،میگم بچه توهفته ششم توسونودیده نشه خطرداره? یافعلا زوده

بدون تجویز پزشک به هیچ عنوان شیاف استفاده نکنید. این شیاف اولا ک خیلی قیمتش بالاس. دوما خیلی حساسه و اگه سه دقیقه بیشتر بیرون یخچال باشه فاسد میشه و سوما انگار غیرقانونیه چون من چندین داروخانه رفتم تا پیدا کردم اونم به قیمت بسته ای 80 هزار تومن ک دو بسته تجویز پزشک بود. اصلا بدون تجویز پزشکتون هیچ دارویی مصرف نکنید حتی مسکن معمولی.

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من مشکل انعقادی دارم، آ اس آ میخورم، لک بینی از اونه؟؟ 

اتفاقا دکترم برای از بین رفتن خون های دور نی نی به من آ اس آ داد. روزی یه عدد بین غذا اصلا نترس استفاده کن.

باید دیده بشه، احتمال خارج رحم هستا ، یه دکتر خوب پیدا کن

خدانکنه،دوبارسونودادم ساک حاملگی دیده شده وسن بارداریم تعیین شده فقط قلب تشکیل نشده بود،باداری خارج رحم باشه ساک حاملگی تشکیل نمیشه وخونریزی شدیدداری،من فعلا لکم قطع شده ازدیشب تاحالا خداروشکر

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
بدون تجویز پزشک به هیچ عنوان شیاف استفاده نکنید. این شیاف اولا ک خیلی قیمتش بالاس. دوما خیلی حساسه و ...

رفتم بیمارستان دیشب پرسیدم گفت شیاف نزارفعلا لازم نیس،منم نخریدم دیگه،ازدیشب تاحالا فعلا لکه ندارم ان شالله قطع شده باشه

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
بدون تجویز پزشک به هیچ عنوان شیاف استفاده نکنید. این شیاف اولا ک خیلی قیمتش بالاس. دوما خیلی حساسه و ...

عزیز من هر دوتا بارداریمو استفاده کردم، شبی یه دونه مقعدی، اینجوری نیس اصلا شرایطش🤔

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
خدانکنه،دوبارسونودادم ساک حاملگی دیده شده وسن بارداریم تعیین شده فقط قلب تشکیل نشده بود،باداری خارج ...

آخه پرسیدی دیده نشه خطر ناکه، فک کردم ندیدن، خب خدارو شکر انشالله قلبشم بزنه

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
سلام گلم. مبارکه من هم مثل شما بودم. اول لکه بینی قهوه ای و درد پری داشتم ک یهو تبدیل به خونریزی شد. ...

مرسی عزیز ، انشالله که چیزیش نشه، نگرانم، درد لامصب عذابم میده

آخه پرسیدی دیده نشه خطر ناکه، فک کردم ندیدن، خب خدارو شکر انشالله قلبشم بزنه

مرسی گلم آره ساک حاملگی هست اندازشم نرماله خداروشکر

سلام گلم. مبارکه من هم مثل شما بودم. اول لکه بینی قهوه ای و درد پری داشتم ک یهو تبدیل به خونریزی شد. ...

شماهفته چندم اینجوری شدی ولکت چجوری بود?من لکم قهوه ایه مثل آخرای پریودوخیلی کمه،میرم پیش هردکتری میگه مشکل نداره فقط استراحت کن وکارسنگین نکن

زیاد استراحت کن و چیزای مقوی بخور.

عزیز من هر دوتا بارداریمو استفاده کردم، شبی یه دونه مقعدی، اینجوری نیس اصلا شرایطش🤔

دکتر داروخونه برام توضیح داد و البته دکتر خودم. من اصلا تا حالا استفاده نکرده بودم اطلاعاتی نداشتم. چون دکتر برام تجویز کرد پرسیدم و چیزایی ک دکتر گفت رو به شما گفتم. شیافی ک استفاده می کنم هم از مقعد و هم از جلو میشه استفاده کرد.

من رفتم بیمارستان دیروز ولی بهم شیاف ندادن بنظرشماچکارکنم?

برو داروخانه خودت بخر ضرر نداره

من با اینکه نه لک داشتم نه خونریزی دکتر از همون اول بهم داد تا الان که هفته ۲۰ هستم دارم استفاده میکنم

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗

من هم اول بارداری درد شدید داشتم جوری که هر دقیقه لباسمو نگاه میکردم ببینم پریود شدم یا نه ولی رفتم دکتر گفت طبیعیه شیاف داد گفت استفاده کن که نی نی سفت شه جاش و از نگرانی در بیای

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
من هم اول بارداری درد شدید داشتم جوری که هر دقیقه لباسمو نگاه میکردم ببینم پریود شدم یا نه ولی رفتم ...

دیشب یهو دردم زیاد شد، حالم بد شد، تپش قلب افت فشار، اومدم بیمارستان بستریم کردن😪 میگن شاید خارج رحمه