2777
2789
عنوان

به عروس عقد کرده میگند برو نون بخر

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 46 پست

اونجا تا13 چیکار میکنی مگه خودت عید وفامیل نداری والا من عید میشه اول 6 روز اول میرم طرف خودمون اگه اون 6روزم طرف شوهرم دعوت کنند میگم شرمنده جایی دعوتیم بعد 6 ام درخدمتم😆😆

تو را  من چشم در راه دارم
ربطی به رفت و امد زیاد نداره  من 11 سال ازدواج کردم اگه خونه پدرشوهرن پامو از در بخوان بزارم ب ...

اره همه مثل هم نیستن ولی بعضیا بی جنبه هستن دو روز بیشتر خونشون بمونی سوارت میشن تو هم که نمیتونی دهن به دهنشون شی پس مجبوری رفت و امدتو کم کنی

آنان که به روزگار ما خندیدند باشد که به روزگارشان گریه کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به رفت و امد زیاد نداره  من 11 سال ازدواج کردم اگه خونه پدرشوهرن پامو از در بخوان بزارم ب ...

من خودمم همین فکرو میکنم. اخه رفت آمد زیاد باشه اونا باید عروسو کوچیک تصور کنن؟؟

هرکسی خودش باید به خودش ارزش بده

و‌تو‌خودتو بی ارزش کردی

هنوز دیر نشده

نشون بده ناراحت شدی

و برگرد خونتون

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

من خودم چون شهر دیگه هستم

میرم شهرستان نزدیک سه ماه خونه مادرشوهرمم

خداروشکر تا الان بی احترامی ندیدم

همهوحدشون رو میدونن

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
من خودمم همین فکرو میکنم. اخه رفت آمد زیاد باشه اونا باید عروسو کوچیک تصور کنن؟؟

متاسفانه بعضیا اینجورن من برادرشوهرم وخانمش زیاد نمیان اگرم بیان یکی دو روز میمونن اینقدر بهشون احترام میزارن ولی شوهرم بیجنبس خودش که همش هست منم در ماه ده روزشو اونجام ادم حساب نمیشم ده ساله دارم میجنگم ولی شوهرم زیر بار نمیره شما اول راهی هر جور عادت بدی همون میشه 

دوری و دوستی

آنان که به روزگار ما خندیدند باشد که به روزگارشان گریه کنیم 

منم موافقم با حرف شما 

تنها راهش اینه بگی که دوست نداری بگو مرد تو خونست من جایی نمیرم مخصوصا به شوهرت بگو 

متاسفانه بعضیا اینجورن من برادرشوهرم وخانمش زیاد نمیان اگرم بیان یکی دو روز میمونن اینقدر بهشون احتر ...

عالی بود حرفاتون دقیقا حرفا دله منو زدین ولی با این تفاوت که من این بار تو رو شوهرم ایستادم الان ده روزه نمیرم خونه مادرش شاید باورت نشه ولی همش انجا تلپ بودیم هر چی هم بش میگفتم زشته قبول نمیکرد تازه یکی از جاری هام انجا زندگی میکنه تو دلم میگم وقتی ما رو میبینه حتما میگه بازم اینا امدن مرده سور ببرتشون راحت شم😂😂😂

[QUOTE=85391162]یکی از دلایلش اینه زیادی میمونی خونه خانواده شوهرت  رفت و امدتتو کمتر کن این ک ...

پس بازم کمترش کن. اینکه یه مدت خوبن یعنی جواب میده

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی

عزیزم منم مادر شوهرم همینه. خیلی با هم صمیمی هستیم واسه همینه. زیاد میمونم اونجا. البته من فرق دارم، ۶ ساله عروسشم و واقعا مثل دختر خونشون شدم، هیچ فرقی با دخترش‌ندارم. شما عقدی، این رفتارش به نظر من صحیح نیس. هنوز خیلی مونده که به اونجا برسه