2777
2789

سلام  دوستان لطفا طلاق نگیرید پر شهر دیگع زنه مطلقه  شده🤣🤣

وای من تو مدرسه. یه معلم مطلقه  هست ..  کسی باهاش حرف نمیزنه میگه مطلقه هست کنارش نشین 

خیلی ناراحت میشم ک. ب چشم دیگا نگاشون میکنن

تو خونه بشینن  بهتره تا جداشن اینقدر بی احترامی ببینن

و آویزون مَرد های دیگه باشن بخاطر مخارج .

و تن ب رابطه بدن همیشه 

والا 

خدایا امیدم تویی...ناامیدم نکن 💜😍

کجا هستید که انقدر فرهنگ پایینه؟

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه کدوم شهر هستین چرا فرهنگ سازی نمی‌کنید خود مطلقه ها اگه یک کمپین راه بندازن نظرات رو تغییر میدن افسوس که اتحاد نیس

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

چه بد ی دوست دارم طلاق گرفته ولی باهاش در ارتباطن اصلا به ذهنم این فکرا نمیاد ی ذره هم تو زندگی من مشکلی ایجاد نکرده

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

سلام عزیزم به دیگران چه ربطی دارد وقتی زن و شوهر بدهستند وباهم اختلاف شدید دارند چرا طلاق نگیرند عزیز دلم من حرف شما را قبول ندارم البته ببخشید وقتی زن و شوهر باهم نمی سازند چرا باید طلاق نگیرند اتفاقا زندگی که نمی شود عوض کرد وباهم ناسازگاری دارند باید طلاق گرفت 

دخترای مجرد اویزون مردای دیگه نمیشن ؟

این تفکرات پوسیده جامعه مردسالار

همونقدر که زن مطلقه هست به همون تعداد مرد مطلقه هم هست 

فقط مردا برای اینکه زنا تحت هر شرایطی بسوزن و بسازن و تحمل کنن جو جامعه رو بر علیه زنان مطلقه درست کردن که زنا همیشه بدبخت و توسری خور بمونن 

دنیا عوض شده زن مطلقه ازدواج کرده جدا شده 

بهتر از دختر یا پسر مجردیه که پنهانی با دهها نفر بوده 

تو خودت تفکرات نیاز به حداقل ۱۰۰جلسه تراپی داره! آویزون مردای دیگه؟ بشینن تحمل کنن؟ طلاق حق هر شخصیه که از زندگیش راضی نیست. اگر الان وضعیت مطلقه های شهر شما بده فقط و فقز به خاطر فرهنگ خیلیییی پایینتونه

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

چه بد ی دوست دارم طلاق گرفته ولی باهاش در ارتباطن اصلا به ذهنم این فکرا نمیاد ی ذره هم تو زندگی من م ...

اون کسانی که با زن مطلقه اینطور که استارتر میگه رفتار میکنن اونا همون افراد سمی و بیسواد و بی فرهنگ و بیشعور جامعه ان که زن در هر حالتی باشه مجرد. متاهل .مطلقه .شوهر مرده .باز عین حیوون با زنها برخورد میکنن وقتشه جامعه ی در کونی به افراد سمی و بیشعور و بی فرهنگ بزنه شرشون کم بشه یا ادم بشن بنفع جامعس

تو خودت تفکرات نیاز به حداقل ۱۰۰جلسه تراپی داره! آویزون مردای دیگه؟ بشینن تحمل کنن؟ طلاق حق هر شخصیه ...

کله دنیا اینجوریه ن فقط  استان  ما 

فک کنم تو اینستا  نمیری ک چقدر درمورد مطلقه ها بد میگن .. البته حقیقت هم هست

هرچقدر من بد کاره  و چیز دیدم مطلقه  بودن‌

البته گناه هم دارن دلم میسوزه براشون  بخاطر مخارجشون مجبورن

خدایا امیدم تویی...ناامیدم نکن 💜😍

کله دنیا اینجوریه ن فقط استان ما فک کنم تو اینستا نمیری ک چقدر درمورد مطلقه ها بد میگن .. البته ...

من خودم نه ازدواج کردم نه مطلقه م

اما اتفاقا من هرچی بدکاره دیدم مجرد بود

پس منم بیام اینجوری بگم راجع به مجردا؟

من خانم های جدا شده ی محترم زیادی رو دیدم

کله دنیا اینجوریه ن فقط استان ما فک کنم تو اینستا نمیری ک چقدر درمورد مطلقه ها بد میگن .. البته ...

فکر کردی اینستا همشون ادمای باسواد و با فرهنگن؟ نه عزیزم اتفاقا نصفشون ادمای بی کارین که هیچ‌کاری توی کل زندگیشون بلد نیستن و فقط نشستن نظر میدن

راجع به کل دنیا؟😂چندتا جای دنیا زندگی کردی خانومی؟ نه خیالت راحت حتی شهر ما هم این شکلی نییت چه برسه کل دنیااا! توی دنیا اصلا به این چیزا اهمیت نمیدن به جز افغانستان و شهرهای سطح پایین ایران

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بعدشم شما مجبوری به خاطر خرجات بچسبی به مردا فکر نکن همه زنا اینجورین