2777
2789

میشه تعریف کنید😶😶

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃

خخخ مجردم 

بچه ندارم 

شوهر ندارم 

خاطره ندارم

تا نداردید دیگر بدرود😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم تو خونه پدر بزرگم تخمه کدو گرفت دستش گفت مامان این چیه؟پسته است؟😑😑😑😂

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
ینفر تو سایت گفت بچم جلو همه موز دیده..گفته مامان این چیه😐 میگفت حالاخونمون هرروز موز میخوره ها

چه دلبریه پروفایلت😂😂😂😂😂

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

وااای خواهر کوچیک من تو بچگیش پدر مارو درمیاورد با بلبل زبونیاش. یک بار مهمون داشتیم از شهر دیگه که تو شرایط درس و امتحان و مریضی مادرم اومده بود خونه مون یک هفته بمونه. خواهرم جلوشون گفت مامانم اصلا دوست نداشته شما بیاین خونه مون. حرفای مارو کلمه به کلمه بهشون گفت. ما کلا آب شدیم رفتیم تو زمین

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
ینفر تو سایت گفت بچم جلو همه موز دیده..گفته مامان این چیه😐 میگفت حالاخونمون هرروز موز میخوره ها

خخخخخ 😁😁😁😁اسمتو دیدم یاد پشمک حاجی عبدالله افتادم چرااا؟واقعا چرااااا؟؟؟

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃