2777
2789
عنوان

عشق بی فرجام و خواستگاری بی عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 40 پست

منم تقریبا تو این شرایط بودم الانم دوست دارم جدا بشم تا ابد تنهایی زندگی کنم چون واقعا نمیتونم کسی رو دوست داشته باشم اشتباه ازدواج کردم بستگی به خودت داره میتونی فراموشش کنی من بودم جات تا موهام مثل دندونام سفید میشد منتظرش میموندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی خیلی عاقلانه ازدواج میکنم خیلی وقتا واقعیت متفاوت تر از اون چیزیه که فکر میکنیم

بعد خیانت به اون آدم نیست؟

اون داره با احساسش میادجلو بعد تو فکرت جایی دیگه باشه

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه...🤗😉👎🏻
منم تقریبا تو این شرایط بودم الانم دوست دارم جدا بشم تا ابد تنهایی زندگی کنم چون واقعا نمیتونم کسی ر ...

انتظار که بی فایدست ولی نمیشه اینجوریم زندگی کرد،اون حواسش پیش تو،تو حواست پیش یکی دیگه

راضی؟

خیلی ..خداروشکر میکنم واقعا

و ازدواج اولم تو اوج بچگی بدبختی رو با تموم وجودم حس کردم ..بعدشم ک عاشق شدم عشقی ک صد در صد بهم نمیرسیدم...الان انقدر شوهرمو دوست دارم ک اصن ب عشقو گذشته فک نمیکنم

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.

میرم خارج

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
خیلی ..خداروشکر میکنم واقعا و ازدواج اولم تو اوج بچگی بدبختی رو با تموم وجودم حس کردم ..بعدشم ک عاش ...

خداروشکر❤

بعد خیانت به اون آدم نیست؟ اون داره با احساسش میادجلو بعد تو فکرت جایی دیگه باشه

منظورم اینه شاید اگه تو موقعیت جدید و شرایط جدید قرار گرفتی به این نتیجه رسیدی که اصلا عاشق اون طرف نبودی و فقط وهم بوده

البته به شرطی که خودت بخوای تو ذهنت و قلبت هی این وهم رو پاش آب و دون نریزی

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

یه چیزی بهت بگم الان فکرش از سرت بیرون کن

چون با گذشت زمان تازه می فهمی که طرف اصلا مناسب نبوده و این احساساتت از بین میره فرقش اینکه ممکن 5-6 سال از عمرت بره تا متوجه اشتباهت بشی

الان رهاش کن بروو سمت خاستگارت الکی عمرت هدر نده