اگه عاشق یه آدمی باشید که بدونید هیچوقت امکان رسیدن بهش رو ندارید ولی بجز اون هم نتونید به هیچکس دیگه ای فکرکنید؛و توی این آشفتگی قلبی و ذهنی یه خواستگار باشرایط خوب داشته باشید چیکارمیکنید؟😓
یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه...🤗😉👎🏻
منم تقریبا تو این شرایط بودم الانم دوست دارم جدا بشم تا ابد تنهایی زندگی کنم چون واقعا نمیتونم کسی رو دوست داشته باشم اشتباه ازدواج کردم بستگی به خودت داره میتونی فراموشش کنی من بودم جات تا موهام مثل دندونام سفید میشد منتظرش میموندم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
و ازدواج اولم تو اوج بچگی بدبختی رو با تموم وجودم حس کردم ..بعدشم ک عاشق شدم عشقی ک صد در صد بهم نمیرسیدم...الان انقدر شوهرمو دوست دارم ک اصن ب عشقو گذشته فک نمیکنم
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید