2777
2789
عنوان

عشق بی فرجام و خواستگاری بی عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حماقت کردم و پای عشقم وایسادم و بعد از سه سال بهش رسیدم و چند تا خواستگار خوبمو رد کردم

الان عین سگ پشیمونم!

تاپیکامم میتونی بخونی

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

شما برای اینکه به جایی برسید که بتونید تصمیم درست بگیرید باید به این سوالات جواب بدید

- چرا این خواستگار شرایط خوبی داره؟

- ایشون چی داره که در طرفی که دوستش دارم نمیبینم؟

- چرا عاشق ی فرد متاهل شدم؟

- من چقدر اون ادم متاهل رو میشناسم؟ چفدر با روحیاتش آشنام؟ چرا احساس میکنم ازش خوشم میاد؟

- چرا میخوام ازدواج کنم؟

و...

نکته مهم اینجور وقتا اینه که درواقع شما احتمالا عاشق تصور ذهنی تون از اون ادم هستید نه خود واقعیش اما کسی که اومده خواستگاری شما خود واقعی شو به شمانشون داده و به نظر شما مورد مناسبی اومده. به  این مساله حتما توجه کنید

خوشبخت باشید

ی لحظه خودمو جای زن ، اون مرد میذاشتم ، من هیچ وقت دوست نمیشدم چه برسه .... به نظر من استارتر آه اون ...

زن چیه😕مرد کجابود؟آه چیه؟

مگه من گفتم با کسی دوستم یا درارتباطم؟😑

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه...🤗😉👎🏻
حماقت کردم و پای عشقم وایسادم و بعد از سه سال بهش رسیدم و چند تا خواستگار خوبمو رد کردم الان عین سگ ...

خدا به همه مون کمک کنه😓هرکی به یه نحوی گرفتار و داغونه

شما برای اینکه به جایی برسید که بتونید تصمیم درست بگیرید باید به این سوالات جواب بدید - چرا این خوا ...

ممنون از زمان و حوصله ای که صرف کردین❤

خدا به همه مون کمک کنه😓هرکی به یه نحوی گرفتار و داغونه

آمین

عقلی تصمیم بگیر عزیزم

تنها حرفم همینه

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟