2777
2789
عنوان

شوهرم

366 بازدید | 21 پست

سلام اخلاق شوهرم جوریه که هردفعه حرفی به مامانش به طور غیر عمد میزنم و اونم فرطی بهش برمیخوره عین مته پشت سر هم هی میگه برو به مامانم بگو چرا ناراحتی برو بگو منظوری نداشتم برو ازش بپرس که ناراحته یا نه انقدر که دلم میخواد از بچه ننه بودنش سرمو بکوبم به دیوار  خدا نکنه مثل امشب تو مهمونی باشیم زود از دماغ آدم درمیاره همونجا خودشم با مامانش قیافش میره تو هم مهمونیو کوفتم میکنه چه عکس العملی نشون بدم ؟ چی بگم اینجور موقع ها ؟

آخرین بار سر چی ناراحت شد؟

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار به مادر شوهرت بگو   مامان جان اگه خدای نکرده از من ناراحت شدید لطفا بهم بگید 

یا اینکه از این به بعد هر پنج دقیقه یه بار بپرسید مامان ناراحت نیستی   ناراحت نشدی که   مامان خوبی    مامان از من ناراحتی    والا 

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی
تو چی میگی به مامانش.چرا مواظب نیستی

به خدا هیچی مثلا همین امشب سر موضوع رقص چاقو جاری مادرشوهرم گفت رقص چاقومو من خودم رقصیدم مادرشوهرمم گفت تو خواهرشوهر نداشتی اگه داشتی جرت میداد منم به مادرشوهرم با خنده گفتم منظورتون منم آخه من خواهرشوهر دارم مادرشوهرمم گفت اگه منظور داشتم تو روت میگفتم چرا با منظور حرف بزنم منم لال شدم 

عزیزم بهش بگو باشه بعدا میرم عذر خواهی میکنم بعد یادش میره درواقع دست به سرش کن مدام بگو بعد یادش می ...

فکر میکنی دست به سر میشههههه پیرم میکنه تا هرموقع کش بیاد میگه

آخرین بار سر چی ناراحت شد؟

به خدا هیچی مثلا همین امشب سر موضوع رقص چاقو جاری مادرشوهرم گفت رقص چاقومو من خودم رقصیدم مادرشوهرمم گفت تو خواهرشوهر نداشتی اگه داشتی جرت میداد منم به مادرشوهرم با خنده گفتم منظورتون منم آخه من خواهرشوهر دارم مادرشوهرمم گفت اگه منظور داشتم تو روت میگفتم چرا با منظور حرف بزنم منم لال شدم

به شوهرت بگو مامان خیلی مهربونه با من😁الکی یک حرفی که درمورد پسرش زده یکم این ور واون ور کن !خیلی نه ها ضایع بشه (یعنی در مورد شوهرت بد گفته ورفتار پسرش راضی نیست)

به شوهرت بگو مامانت درباره ات گفته!