2777
2789
عنوان

راه اندازی کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه

| مشاهده متن کامل بحث + 2927 بازدید | 19 پست

سلام 

اگه میخاین کسب و کارتونا رشد بدین من میتونم بهتون کمک کنم  . ما خدمات طراحی سایت و اپلیکیشن می‌دیم برای کسب و کارها هم مشاوره رایگان داریم برای خدماتمون هم ضمانت بازگشت وجه گذاشتیم چون به کارمون اطمینان داریم ادرس سایتمون www.webenet ir میتونین تقاضای مشاوره رایگان بدین اول و کلی اطلاعات بدست بیارین

سلام ودرود به دوستان عززیزم😍

دوستان افرادی ک دوست دارن کارپاره وقت داشته باشن وشرایط بیرون کارکردن رو ندارن تواین شرایط بداقتصادی میتونن کسب وکارخودشون روداشته باشن....

بدون سرمایه؛بدون ریسک؛بدون اینکه زمان ومکان خاصی داشته باشن میتونن کسب وکارخودشون رو شروع کنن....

وتوهرمرحله ای کمکشون میکنیم تابه درآمدبرسن....

هرکس خاست پی وی بهم بگ تا جواب بدم صبورباشید❤️ ۰۹۱۳۰۹۴۴۰۳۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از راههایی که باعث موفقیت راه اندازی یه کسب و کار اینترنتی می شود ثبت به موقع و منظم اطلاعات برای حفظ وفاداری ، پیگیری و .... با مشتریان هست.

برای شرکت ما انتخاب نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری پارس ویتایگر بهترین گزینه بود. از لحاظ جامع بودن  و دقیقا فارسی و ایرانیزه شدنش.

دوستان عزیز من سال های تجربه اینبار با تجربیات بیشتر آژانس کسب و کار و آژانس دیجیتال مارکتینگ برندگستر را تاسیس کردم که به هم شما کمک کنم بتونید کسب و کار شخصی خودتون رو راه اندازی کنید و اگر نیاز به مشاوره جهت رشد کسب و کار خود دارید به من پیام بدهید. 

امیداصغری هستم 09124587915
خدمات ما در اژانس برندگستر

خدمات سئو سایت- مشاوره سئو سایت

طراحی سایت 

تبلیغات تلگرام و اینستاگرام است