سلام به شما دوست عزیزم
من امیداصغری هستم.حدود 7سالی هست که وارد حوزه کسب وکار و حدود 3 سال پیش هم وارد حوزه تجارت انلاین شدم.
در مدت 7 سال گذشته من برای شرکتهای مختلفی بازاریابی و فروش کردم و پس از 4 سال به این نتیجه رسیدم که کسب و کار خودم را راه بیاندازم.
کسب و کار اول من “پلیمرانج” بود که 3سال پیش راه اندازی شد و به دلیل رشته دانشگاهی من(مهندسی شیمی-پلیمر)، در حوزه خرید و فروش محصولات صنعت پلاستیک همچون دستگاه تزریق پلاستیک و…فعالیت خود را آغاز کرد و به درامدهای بسیار عالی رسید.
در حال حاضر هم یکی از بیزنس های بنده است.
کسب وکار دوم را به دلیل علاقه فراوانم به تدریس راه اندازی شد.یعنی وبسایت “آکادمی مهندسی شیمی”
من در سال 95 رتبه 8 کنکور کارشناسی ارشد شدم و بعداز آن تصمیم گرفتم برای اولین بار تمام دروس مهندسی شیمی را به صورت انلاین تدریس کنم.این اتفاقی بود که دران زمان هیچ کس به صورت تخصصی آن را انجام نمیداد.
خوشبختانه این کسب وکارم هم گرفت و به درامدهای بسیار عالی رسید.تونستیم به چند هزار نفر خدمات ارائه کنیم.
در تمام این مدت و در طول این کسب و کارها من همواره به رشد بیزنس هام فکر میکردم و طبیعتا هر چیزی در این باره بود میخواندم،یاد میگرفتم و اجرا میکردم.
کتابهای زیادی در زمینه های موفقیت،بازاریابی،برندسازی،فروش و ارتباطات خوندم و سمینارهای زیادی شرکت کردم.
تمام مواردی را که یاد میگرفتم روی بیزنس های واقعی خود تست کردم و به نتیجه رسیدم.
امروز که به سال 98 نزدیک میشویم در بحران اقتصادی بزرگی قرار داریم. با یک ابرتورم روبه رو هستیم.
قیمت همه چیز سربه فلک کشیده است.
موضوعی که هست خیلی ها از کار خود اخراج شدند
خیلی از دوستان بیکار هستند
خیلی از کارمندان حقوق کافی ندارند
خیلی از عزیزان میخواهند کسب و کار خود را راه اندازی کنند اما دانش کافی برای این کار را ندارند.
در همین اطرافیان من که از کسب وکارهای من باخبر هستند همیشه سوالشون این بوده که چطور باید یک کسب و کار پولساز بدون سرمایه ایجاد کنیم؟
من تصمیم گرفتم با راه اندازی این وبسایت تمام دانشی که در حوزه کسب و کار دارم را به شما به اشتراک بگذارم.
من تصمیم گرفتم با وجود تمام مشغله های دو بیزنس دیگرم یعنی “پلیمرانج” و “آکادمی مهندسی شیمی” این وبسایت را راه اندازی کنم و فضایی را به وجود بیاورم تا با انتقال دانش مارکتینگ به شما عزیزان بخشی از مشکلات حل شود.
به نظر من بخش زیادی از مشکلات بیکاری دوستان و عدم کارافرینی این است که سواد لازم برای این کار را در هیچ جایی حتی در دانشگاه ها و حتی در دوره های mba نیز یاد نگرفته اند.
اگر کسب و کار خانگی دارید مثلا در خانه چرم دوزی میکنید، اموزش ضبط میکنید
اگر مدرس هستید و هنوز فقط حضوری تدریس میکنید
راه نجات شما تنها بازاریابی اینترنتی یا دیجیتال مارکتینگ است.
در هر صورت من میتونم به شما کمک کنم و یادتون بدم که کسب و کار خودتون رو راه بندازید
حتی اگر خانم خانه دار هستید یا دانشجو!
این شماره منه اگر سوالی داشتید کافیه واتساپ پیغام بگذارید
09124587915