2777
2789

خانوما شما ک چند ساله ازدواج کردن مثل تب خوردنه براتون ولی برا من سخته

منه بیچاره شوهر خانم 😒پس فردا ۵نفر مهمون برا ناهار یا شام دعوت کرده 

من فقط کته بلدم اونم از ویدیو نت😐ک دون در نمیاد

خیلی خوندم ولی حالیم نمیشع خیلی سخته 

یکی قشنگ با زبون ساده و اسون بهم یاد میده😔

عزيز برنجتو با اب سرد بشور

بذار دو ساعت باشه

بعد ابشو بريز بره

برنجو خالي كن تو قابلمه

يكم اب سرد دوباره بريز توش

يه بند انگشت اب بايد باشه رو برنجت

نمكتو بريز 

هم بزن

ابشو مزه كن

شور نباشه

خيلي بي نمك هم نباشه

بذار رو اجاق 

شعله رو زياد كن 

عشق یک تبعید است

کاری نداره نترس

بزار اب جوش بیاد

برنجی که ۵ ساعت خیس خورده رو بریز تو ابجوش

بعد پنج دقیقه یه دونه برنجو بردار بین انگشتات له کن

اگه سفت بود بزار ۲ دقیقه دیگه بجوشه باز امتحان کن 

فقط خیلی نزار قل بخوره که شفته بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد برنجت رو شعله زياد بذار بجوشه

يكم جوشيد روغن يا كره اضافه كن

يه همش بزن

ولي اروم كه برنجت خورد نشه

شعله بالا باشه

تا وقتي كه ابجش يكم موند تهش

اندازه حدودا نيم سانت 

بعد زيرشو كم كن

بذار دم بياد 

اگر ميخوايي ته ديگي بشه

يه كوچولو كمتر ابش كه موند كمش كن

كمش كردي

درشو بذار

دم بياد

عشق یک تبعید است

برنجتو با آب سرد با نمک چند ساعت خیس کن

بعد قابلمه آب بزار بجوشه،۳  قاشق نمکم بریز،بهتره فابلمه ت بزرگتر لاشه تا برنجت حسابی قد بکشه...بعدم برنجتو بریز توش،دو سه بارم هم بزن،نه زیاد که برنجا خورد بشن......از زمان جوشیدن تا آبکش ۵،۶ دیقه کافیه...آبکش کن

روغن بریز تو قابلمه،ته دیگ سیب زمینی بزار بعدم برنجتو بریز..نصف استکانم آب زعفرون...درشو بزار،پنج دیقه با شعله متوسط...بعدم زیرشو کم کن تا یک ساعت

این چلو...اگر کته هم خواسی در خدمتم

عزیرم اندازه ی تعدادنفرات پیمانه برنج رو بشور واب ولرم بریز توشونمک هم اضافه کن بذار دوسه ساعتی خیس بخوره بعد از دوسه ساعت قابلمه مناسب برنجت رو تا نیمه یا کمی بیشتر پر از آب کن بذار بجوشه وقتی آب جوش اومد نمک به اب جوشیده اضافه کن وبرنج ها رو که قبلا خیس خورده وآبشو خالی کردی بریز تو قابلمه بعداز ۱۰دقیقه تا یه ربع بستگی به برنج داره باید برنج نرم بشه ولی نه خیلی نرم یه کوچولو خامی باید داشته باشه برنج رو آب کشی کن ته قابلمه ته دیگ بذاروبرنج رو بریز روش به اندازه ی یک چهارمه استکان آب بریز رو برنج بذار دم بکشه تویه طرف دیگه روغنو گرم کن وبعد از ۶یا ۷دقیقه روی برنجت بریز وزیر برنج رو کم کن بذار قشنگ قد بکشه ودم بیاد

بعد برنجت رو شعله زياد بذار بجوشه يكم جوشيد روغن يا كره اضافه كن يه همش بزن ولي اروم كه برنجت خور ...

این ک شد کته درسته؟

من همیشه میخوام ته دیگ بشه تهش میسوزه بعضی جاهاش مزه تلخی میگیره مثلا کاملا یدست طلایی نمیشه باید چیکار کنم

برنجتو با آب سرد با نمک چند ساعت خیس کن بعد قابلمه آب بزار بجوشه،۳  قاشق نمکم بریز،بهتره فابلم ...

ببخشید اول روغن بریزم بعد برنج بریزم ک برنجا روغنی نمیشه 

بعدشم باز روغن بریزم 🤔

برا مهمون قوم شوهر( یا ابلفضلللل )بهتره کته باشه یا چلو 

بعدش با اب سرد بشورم ؟ بعدش چیکار کنم

بعد ابکش کن تو قابلمه روغن بریز بزار داغ بشه بعد یا سیب زمینی بنداز کفش یا کنجد بپاش بعد نونو بزار روش برنجی که ابکش کردی مثل کوه درستش کن تو قابلمه بعد با قاشق وسطشو باز کن یعنی وسط کوهی که درست کردی بعد دم کنی بزار ۲ دقیقه بزار زیر گاز زیاد باشه بعد کمش کن ۳۰ دقیقه بعد امادس روش روغن بده

اگه شفته بود روغنو داااااااااغ دااااااااااغ کن بریز رو برنجت و با کفگیر هم بزن نه جوری که له بشه جوری که چسبیدگی برطرف بشه

عزیرم اندازه ی تعدادنفرات پیمانه برنج رو بشور واب ولرم بریز توشونمک هم اضافه کن بذار دوسه ساعتی خیس ...

ی استکان اب بریزم تو قابلمه😖براچی

برنج ک تو اب نمک خیس خورده دوباره بشورم؟ بعد دوباره تو ابی ک میخواد بجوشه نمک بریزم؟