2777
2789
عنوان

کیا رشته شون ریاضیه یا ریاضی بوده؟

1788 بازدید | 25 پست

چندتا سوال دارم اول اینکه من خیلی به ریاضی علاقه مندم ولی نمیفهمم چیکار کنم که بتونم بفهمم؟دوم اینکه چجور ریاضی رو یاد میگرفتین؟سوم هوش مهمه؟؟چهارم چجور یاد بگیرم؟معلم درست حسابی نمیفهمونه کتاب و منابع ندارم میخوام یاد بگیرم ولی فیلم اموزشی خیلی کند درس میده

رشته دبیرستان؟ من بودم. در واقع به نظرم باید پایه قوی ای داشته باشین و مطلب رو سرِ کلاس یاد بگیرین و با تمرین اون رو تثبیت کنین تو ذهنتون. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
رشته دبیرستان؟ من بودم. در واقع به نظرم باید پایه قوی ای داشته باشین و مطلب رو سرِ کلاس یاد بگیرین و ...

چجور یاد میگرفتین!؟سرکلاس چجور یاد بگیرم ؟گوش کردن به معلم چجوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چطور توضیح بدم. وقتی یه جایی از کار بلنگه (یعنی یه مطالبی رو از سالهای گذشته خوب یاد نگرفته باشی) تو یادگیری مطالب بعدی تاثیر میذاره. ریاضی بهم پیوسته هست. مثل الفبا. باید اول الفبا رو یاد بگیری تا بتونی دستور زبان و قواعد یه زبان رو تو جمله ها به کار ببری. یا گذر از یه پل! وقتی یه جایی یه قسمتهایی خراب باشه شما یا نمیتونی رد بشی یا به سختی عبور می کنی. اگر خوب یاد نمیگیری باید برگردی به گذشته و پایهء اون مبحث رو درست کنی تا بتونی بقیه اش رو یاد بگیری. 

من همیشه پایه ریاضیاتم قوی بود. ولی چیزی که خودم تجربه کردم. سالِ دوم دبیرستان که تموم شد تابستان رفتم کلاسِ حسابان. از جلو مطالب رو یاد گرفتم. در طول سال خیلی جلوتر از بقیه بودم. اون قسمتهایی که مشکل داشتم در طول سال تحصیلی دوباره آموزش دیدم.

چقدر وقت میبره؟

بستگی داره که کجایِ کار باشی و چقدر مشکل داشته باشی. فرق داره مثلاً اول دبیرستان یا پایِ کنکور. یکی دو تا مطلب باشه یا از پایه مشکل وجود داشته باشه. 

البته اینکه یه معلم بتونه مطلب رو درست انتقال بده و بیانِ خوبی داشته باشه هم به نظرم از شرایط یادگیری هست. 

به نظرم شما با یه مشاورِ خبره یا استاد ریاضی مشورت کن. من سال ۸۹ از دانشگاه فارغ التحصیل شدم. خیلی وقته که از درس دورم.

میشه اینم بگین چجور یاد میگرفتین؟

من از نظر هوش ریاضی بالا بودم سر کلاس یاد میگرفتم علاوه بر اون بخاطر علاقه ای که داشتم و دارم تمرین و تکرارم زیاد بود هنوزم وقتهای بیکاری سوالای  ریاضیات و هوش حل میکنم

من رشته دبيرستانم رياضي بود 

رياضي علاقه ميخواد و تمرين زياد اگر دبيرستاني كتاب است بخر و مرتب تست بزن بزار برات سوال درست بشه برو از معلمات بپرس 

رياضي را هيچ وقت حفظ نكن 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي