2777
2789
عنوان

کیا رشته شون ریاضیه یا ریاضی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 25 پست
میشه اینم بگین چجور یاد میگرفتین؟

عزیزم من ریاضی بودم ریاضیم هم عالی بود تو رشته ی it هم تو دانشگاه درس خوندم ولی الان پشیمونم اگه میدونی برات سخته پیش رو نگیر برو پی کارای دیگه موفقیت توش بالاتره من با اینکه ریاضی برام آب خوردن بود و رشته ی خوبی هم تو دانشگاه خوندم الآن منبع اصلی درآمدم آموزش ویولن هست اگه میدونستم همون موقع تمرکزم رو رو موسیقی بیشتر کرده بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صرفا از علاقه میخوام نه درامد

خوب عزیزم امیدوارم موفق باشی چون اصلی ترین عامل برای موفقیت همین علاقست شاید من هم با اینکه استعداد ریاضی داشتم ولی چون علاقم به موسیقی بود تو اون موفق تر شدم 

حالا در مورد اینکه چطور باید ریاضی بخونی ببین عزیزم چند عامل مهمه یکی اینکه پایت قوی باشه یعنی وقتی میخوای یه چیز جدید یاد بگیری و راه حل رو میبنی هی نگی این چی شده اون چی شده دوم اینکه روشی که بیشتر متوجه میشی رو بفهمی مثلا من وقتی خودم میخوندم بهتر متوجه میشدم ولی بعضیا با استاد بهتر متوجه میشن مورد بعد یه وقتایی یه مسئله خیلی سخت بزار جلوت و سعی کن حل کنی اگه حتی بلد نیستی هی حل کن هی حل کن هی با راههای مختلف حل کن آخرش جواب رو نگاه کن دو مورد پیش مباد یا به جواب رسیدی که خوب حال میکنی و چون کیف میکنی که به جواب رسیدی راه حلش تو مغزت حک میشه دوم اینکه به جواب نمیرسی ولی چون روی راه حل سمج بودی کاملا خودت اشتباهاتت رو میفمی و برای همیشه تو ذهنت میمونه که دیگه تکرارشون نکنی 

وقتی استعدادشو نداشته باشی تلاش تنها راه به جایی نمیبره

به نظرم معلم خیلی کمک کننده است  منم  فک می کردم  استعدا تو  ریاضی ندارم الان  یکی از دروس مورد علاقم ریاضی  هست . همشم مدیون  سامان  سلامیان  هستم