دلت خوشه مامان من کل زندگیش نوکری پدر و مادرشو کرد تهشم هیچی بهش ارث ندادن همه رو دادن به پسرا الان وقتی پدربزرگم مریض میشه مامانم میره ازش پرستاری میکنه و دایی هام هم میرن اونجا با زن و بچشون میخورن و میخوابن
خداروشکر بابام نیازی به مال پدر زن نداشت ولی همیشه تبعیض و دیدم بین نوه های دختری و پسری
خدا تنها امیدمی 🌹امضای سال ۹۸ تیکر عروسیمه باردار نیستم ... م...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلت خوشه مامان من کل زندگیش نوکری پدر و مادرشو کرد تهشم هیچی بهش ارث ندادن همه رو دادن به پسرا الان ...
بخدا فقط و فقط ازشون محبت خواستم نه هيچ ديگه نميگم من كار اشتباه نميكنم ميكنم ولي سزاوار توهين نيستم فقط فقط ازشون محبت خواستم كه همه رو نصيب پسرعمه هام بچه ن كردند
خودتو مشغول درس کن اینطوری بهانه هم داری که کمتر پیشش باشی ، اگه بتونی برای دانشگاه بری شهر دیگه که خوابگاه بمونی هم که خوب میشه. بعدشم ان شااله مستقل میشی
جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد!
به نظرم مامانت اشتباه میکنن، اگه مردم میدیدن دیگران به خاطر محبت نکردن به دختر تنها میمونن روششونو ع ...
نه عوض نمیکنن. اصلا پسرپرستی توی گوشت و خون بعضیاست.
مادربزرگ پدری من هم خیلی تبعیض قائل میشه. زبونی قربون صدقه میره ولی عاشق پسراست. حتی بین پسرای خودشم پسری که براش نوه پسر آورده بیشتر دوست داره. در حالی که نوه های پسرش یک دهم اون احترام و محبتی ی که دخترا دارن بهش نمیدن
جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد!