2777
2789
عنوان

تخليه ژل پاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 27733 بازدید | 97 پست
سلام لطفا من هم راهنمایی کنید برای ژل پاژ

سلام

من ژل پاژ زده بودم سال ۸۳ و یک ماه قبل رفتم پیش دکتر شهریار نظری متخصص گوش و حلق و بینی و فلوشیپ گوارش

این قدر کارشون خوب بود و راضی هستم که رضایت بیشتر از اون تقریبا ممکن نیست.

من خیلی می‌ترسیدم به خاطر گودی و سفتی که بعد از تخیه ایجاد می‌شه ولی دکتر با اندوسکوپ از داخل دهان تخلیه کرد و از بیرون هم چربی زد و هیچ مشکلی برام پیش نیومد.

ایشان ریفرال ژل پاژه. و چون خودم خیلی نگرانی و درگیری فکری داشتم توصیه می‌کنم هر کسی که ژل رو زده پیش ایشان بره و خیالش راحت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيالت راحت باشه من پزشك هستم و دستم توو اين كاره ١٢ سال

سلام،میشه لطفن منو راهنمایی کنید،من ۱۰ سال پیش پاژ برام تزریق کردن توی خط خنده،اما چون نمیدونستم هایفو کردم و پخش شده گویا،الان چند وقت هست که قورتم ورم کرده و اذیتم و درد دارم ،دنبال یک دکتر خوب و با مسئولیت میگردم 

سلام دوستان من تازه ژل پاژ و به روش جراحی تخلیه و عمل کردم میدونم همه ماها در چه شرایطی قرار داریم 

بهتر تجربیات خودمون رو تبادل کنیم هر کسی سوال داره من در خدمتم فقط به چیزی رو پانزده سال تجربه کردم اینکه خودتون رو دست متخصص پوست ندید که با سوزن تخلیه کنن 

تا یه مدت فکر میکنی اوکی شدی ولی بعد چند سال دوباره میاد سراغت

آخر همه این راهها به جراحی و باز کردن پوست ختم میشه 

دوستان عزیز من در اینستاگرام یه پیج باز کردم به اسم jel.paj

لطفا بیاید و عضو بشید و کمپین تشکیل بدیم من تمام جوونی ام به باد رفت 

اجازه ندید حقتون ضایع بشه 

از طریق مراجع قانونی هم پیگیری کردم 

دوستان عزیز من در اینستاگرام یه پیج باز کردم به اسم لطفا بیاید و عضو بشید و کمپین تشکیل بدی ...

سلام خواهش میکنم کمکم کنید من چند ساله درگیر این موضوعم خواهش میکنم بگید چطور میتونم صورتمو خوب کنم؟زندگیم نابود شده ،دکتر به صورت من ژل نزده آمپول ویتامین ایی زده ،تورو خدا کمکم کنید هزار تا بیماری گرفتم😭😔

ببين من پيش دكتر باريك بين تخليه كردم همزمان دكتر راديولوژي سونوگرافي ميكنه و دكتر باريك بين ژل رو ب ...

سلام عزیزم،  منم پیش دکتر باریک بین ۵ روز پیش تخلیه ژل لب انجام دادم ،بی حسی و ورم لبم داره دیوونم میکنه، درست میشه ؟ یعنی این بی حسی و این گز گز پوست لبم درست میشه؟