2777
2789
عنوان

کسایی کع ازدواج کردن اما از روی اجبار بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 88 پست
ممکنه سه سال خانوادم منو این همه ازار بدن ولی بهم نگن دلیل اصلیشو؟

آره چرا ممکن نباشه 

شاید چیزی هست این وسط که با گفتنش همه فامیل به هم می‌ریزه و ...برای همین نه به شما نه به پسر عمت گفته نشده

از ۱۸ سالگی تا ۲۱ سالگی حتی مشاور هم رفتم با مامانم بهش گفتن داری اشتباه میکنی اما کوتاه نیومد ازینم ...

در عوض برای آینده خیلی والدین ت رو دعوت نکن

که واسه این زندگیت هم حس کنترل گری نکنن

بدون هیچ گلایگی از والدین و گذشته

ساده و بدون ذوق برو بیا..که بفهمن همچین فاز مثبت نداری..

ولی قطعا توی دلت و توی زندگی فاز مثبت واسه شوهرت بفرست..حالا خدااایی خوبه شوهرت؟

تفاوت سنی تون چقدره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا بازیگران صحنه آزمایش تو بودن واسه محکم شدن تو..واسه بقیه آینده ات بتونی چطور تصمیم بگیری..بتونی ...

شایدم تقدیر خدا همینطور بوده هیچ کاریش بی حکمت نیست که 

ولی کاش بهمون صبر بده به اندازه مشکلاتمون

میخوام‌بگم بهش فکرنکن دگ خودت اذیت نکن ب زندگیت و شوهرت برس اون‌عشق بچگیات و اول جوونیت بوده ک‌میگن ...

دقیقااا خودم همیشع میگم متاهل باشی به کسی دیگه فکر کتی با خیانت فرقی نداره و منی ک همیشه اینو میگم اما دست خودم نیست هر کاری میکنم نمیتونم فراموش کنم حتی اینقدر خودمو مشغول میکنم ک دوستم همیشه میگه چرا تو بجز،شبا هیچ وقت بیکار نیستی 

به خدا پناه ببر از شر شیطان رانده شده فقط پناه بردن به خداوند میتونه راه نجات ت باشه بگو راضیم به رض ...

انشاءاالله اگه چله ای بلدید که تاثیر داشته باشه بهم معرفی کنید ممنون میشم

در عوض برای آینده خیلی والدین ت رو دعوت نکنکه واسه این زندگیت هم حس کنترل گری نکننبدون هیچ گلایگی از ...

هیچی ب رو خانوادم نمیارم هیچیی 

اره خوبه شوهرم بنده خدا همش داره واسه ارامشمون کار تلاش میکنه همیشه هم پشتمه هر وقت خواهراش متلکب چیزی میندازن همیشه طرفمه نمیزاره کسی اذیتم کنه 

۵ سال اختلاف سنی داریم

انشاءاالله اگه چله ای بلدید که تاثیر داشته باشه بهم معرفی کنید ممنون میشم

چله زیارت عاشورا 

دعای توسل

سوره یس

هرررچچچچچیییی ک ب دل قشنگت میفته همونو اجرا کنمیخواد ۵تا صلوات باشه ب نیت فراموشی اون انسان هرچی ک باشه فقط توسل کن ب ائمه و هرامامی ک خیلی بهش متوسل میشی من خودم امام رضا اقا قمربنی هاشم رو خیلی بهشون متوسل میشم دست خالی پیش خدا نری یکی از ائمه روهم ببر و خداروقسم بده ک این فکر شیطانی رو ازت دور کنه

چله زیارت عاشورا دعای توسلسوره یسهرررچچچچچیییی ک ب دل قشنگت میفته همونو اجرا کنمیخواد ۵تا صلوات باشه ...

حتما میخونم ممنون عزیزم انشاءالله زندگیت سراسر نور و برکت بشه

چقدر حرفات منطقی و اروم کننده بود همه چتا رو پاک کردم شمارم عوض کردم ولی یهو یاد کاراش میوفتم مثلا م ...

به این اسکورت و غیره فکر نکن..ممکن بوده از روی شکاک بودنش باشه..

یا خیلی مثبت فکرکنیم بازم از کنترل گریه که اصلا خوب نیست

اثراتش تو زندگی مشترک معلوم‌میشه و طاقت فرساست

البته یه دختری آشنام بود تعریف کرد

فلانی هی میومد اسکورتم‌میکرد..ذوق کردم..چون راهنمایی بوده

چندوقت نیومد دیدم تصادف کرده خیلی ناراحت و افسرده شدم..

چون اولین تجربه ام بود.‌.که منو میخاد و قرار بود بیاد خواستگاری..

دخترا بیشتر یادشون می مونه چون هر خاطره اول و تجربه اول

براشون مهمه..

حالا برای خودم توی عروسی فلان پسر فامیل فهمیدم

که اع این تورو میخاست و مادرش نذاشته..

ناراحت شدم..که چرا اصلا حرف پیچیده و من خبر نداشتم..

البته حسی هم بهش نداشتم..ولی اون حتی شب عروسیش خیلی ناراحت بود..که به زور دختر فامیل رو براش گرفتن

فکرکنم اون سال ۸۹ازدواج‌کرد و بچه دار شد و

من چندسال بعد ازدواج کردم و بچه دار شدم..

بلا از همه دور باشه..

بنده خدا امسال خبرش اومد تصادف کرده

و برحمت خدا رفته

فکرکن زنش خیلی کم سن بود مونده با ۲تا بچه کوچیک..

اینو واقعا به شوهرم تعریف کردم که

حکمت خدا رو شکر که با تو ازدواج کردم تو کنارمی..

خدا نکنه چیزیت بشه..خدا تو رو واسمون نگهداره

به این اسکورت و غیره فکر نکن..ممکن بوده از روی شکاک بودنش باشه..یا خیلی مثبت فکرکنیم بازم از کنترل گ ...

واقعاا راسته که هرکار خدا بی حکمت نیست من عقلانی همه اینا رو قبول دارم عقلم خیلی خوب کنار میاد با همه چی😅

اما دلم نه ینی نمیفهمه انگار همیشه حتی تو اون خوشیام یه غم سنگینی رو دلمه باورت میشه مثلا دارم میخندم یهو یاد خاطراتم میوفتم میرم ی گوشه گریه میکنم یا سریع میرم حموم زیر دوش هی همسرم میگه چرا اینقدر حمامت طولانیه 

من یه ساعت زیر دوش گریه میکنم بعد ک میام بیرون ی طور نشون میدم انگار بی مشکل ترینم