2777
2789
عنوان

تخليه ژل پاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 27728 بازدید | 97 پست
براي اين كار يعني ترميم بافت صورتت هم تندروي نكن عزيزم قدم به قدم جلو برو صورتت حيفه خداي نكرده مسكل ...

من اخرين بار كه تخليه كردم يك ماه پيش بود،الان گونه ي سمت راستم اندازه ي يه كيوي سفت شده انگار سنگ گذاشتن زيرپوستم،اندازه ي يه گلوله هم گود شده كه زياد معلوم نيست،من الان از اين سفتيه خيلي ميترسم،دكتر گفت زمان بده خوب ميشه،حاضرم دو سال صبر كنم دستكاري نكنم تا نرم بشه ولي ميترسم نرم نشه،اخه صورت با صورت فرق داره خب،به نظر شما ممكنه نرم نشه؟اخه خيلي سفتيه بديه مثلا سمت چپم يه سفته ي نرمال داشت و داره خوب ميشه ولي سمت راستم نه هيچ فرقي نكرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اخرين بار كه تخليه كردم يك ماه پيش بود،الان گونه ي سمت راستم اندازه ي يه كيوي سفت شده انگار سنگ گ ...

البته من از مرداد اولين تخليه مو انجام دادم همينجور سمت راستم سفته ولي سمت چپ نرم شده و يه كم از سفتيش مونده

سلام بچه ها لطفا بیایم اونایی که ژل پاژ دارن یه گروه بسازیم و کمک هم کنیم منم زدم هزارتا درگیری داشتم خیلی عمرم نابود شد بیاین یه گروه بسازیم و مشکلاتمونو بگیم و بهم راهنمایی کنیم این بهتره

برام دعا كن تو رو خدا كه صورتم خوب بشه،من ژل پاژ زده بودم،حواستون باشه تو خدا اگه خواستيد تزريق كنيد ...

سلام عزیزم من دختر خالم ژل توی خط خنده داشت رفت پیش دکتر بیات توی سعادت آباد براش توی یک جلسه تخلیه کرد  

مگه الان ديگهكسي پاژ استفاده ميكنه؟؟؟!!!!!!!!

آره بابااااا... خیلی رو بورسه... هر دکتری تو تزریق ژل پاژ تخصص و تجربه نداره... ولی من یه دکتر می شناسم دکتر علی قاسمی ... کارش حرف نداره ..موادی که استفاده می کنه خیلی خوبه.. من خودمم ژل پاژ صورتمو رفتم پیش دکتر قاسمی 

اسمش و  بزنی تو گوگل اول صفحه هم سایتش بالا میاد هم اینستاگرام وآپارات و... می تونی کاراشو ببینی..عالییییهههههه در حد المپیک 

سفتيها همون ورمه بعد از تخليه كامل به دكترت بگو كه تريامسينولون يا دپامدرول ١ به ٣ تزريق كنه در موضع ...

منم یک سی سی داخل لبم هست میخوام تخلیه کنم به نظرتون لب دفرمهمیشه؟

من ده سال پيش زدم،بيست سالم بود،خيلي بچه بودم خط خنده و لبم رو زدم،ولي دكتر نامردي كه برام  تزر ...

سلام عزیز دلم اتفاقی وارد این تاپیگ.شدم خیلی ناراحت شدم ب واقع گریه کردم...الان بهتر شده صورتت خانومی؟

میقهمم 20 سالگی خیلی ادم بچه س قابل سرزنش نیست منم رفتم خال رو گونمو برداشتم پیش یکی و گود کردم جاشو الکی الکی ولی برای شما خیلی ناراحت شدم امیدوارم خوب شه علم خیلی پیشرفت کرده و میکنه