2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزادان و آسپیراسیون ریوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10958 بازدید | 29 پست
استارتر جان شما كجا زندگي ميكنين؟؟ هميشه كنجكاو كشوراي ديگه چن ساله باردار ميشن قبل بارداري چي تجوي ...

سلام. من سوئد زندگی میکنم‌. اینجا معمولا سن بارداری به خصوص در شهرهای بزرگ بعد از ۳۰ سالگی هست. چون خانمها اکثرا اول دنبال ادامه تحصیل و کار هستند و بعد که از لحاظ مالی در وضعیت پایداری بودند اقدام می کنند. اینجا کلا خیلی راحت میگیرند و هیچ چک آپ خاصی قبل بارداری انجام نمیدن. دوران بارداری هم مولتی ویتامین مخصوص بارداری استفاده میکنند. کلا دو بار بیشتر سونو گرافی نداریم. اون هم هفته ۸ هست که برای اینه که مشخص بشه وضعیت جنین به چه صورت و یک قلو هست و ... و بعد دیگه هفته ۲۰ که برای بررسی انومالی هاست. 

و کلا تمام معاینات توسط ماما انجام میشه و پزشک دو یا سه بار بیشتر نمی بینه. 

خانمها خیلی دوران بارداری فعالند. اکثرا تا هفته های آخر سر کار میان و شما میبینید حتی دوچرخه سواری میکنند...زایمانها هم همه طبیعی مگر اینکه دلیل پزشکی داشته باشه.

فاصله سنی بچه ها هم اکثرا خیلی کم و در حد ۱.۵ ساله. بیشترشون حداقل دو بچه دارند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون خيلي قشنگ وكامل توضيح دادين خيلي👌👏👏👏👏👏👏👏👏 از اشنايتون خوشحال شدم

خواهش میکنم عزیزم. من هم از آشنایی با شما خوشحالم.

سلام. من سوئد زندگی میکنم‌. اینجا معمولا سن بارداری به خصوص در شهرهای بزرگ بعد از ۳۰ سالگی هست. چون ...

سلام عزیزم راجب آزمایشهای غربالگری که تو ایران میگیرن میخواستم بدونم کشورهای دیگه هم هست ایا واقعا ضرورت داره ممنون میشم جواب بدین

سلام عزیزم راجب آزمایشهای غربالگری که تو ایران میگیرن میخواستم بدونم کشورهای دیگه هم هست ایا واقعا ض ...

اول بارداری نمونه خون میدیم برای مثلا  HIV و سرخچه و مثلا هورمون تیرویید، هموگلوبین و...

بعد از ۳۵ سالگی تست غربالگری برای داون و یکی دو تا بیماری ژنتیکی دارند که فقط نمونه خون می گیرند. اگر مشکوک بود، می فرستند برای نمونه برداری از مایع اطراف جنین و آزمایشهای تکمیلی.

در هفته ۲۰ همه یک سونو گرافی پیشرفته میرن که تمام ارگانها را مجزا بررسی می کنند.

به جز این دیگه سونو نداریم. کلا دو بار هست. هفته ۸ و هفته ۲۰

ولی هر دفعه که پیش ماما میریم نمونه خون و ادرار می گیرند برای سطح هموگلوبین، قند و پروتئین ادرار. رشد جنین را هم فقط با معاینه و اندازه گیری شکم مادر دنبال می کنند.

سلام عزیزم راجب آزمایشهای غربالگری که تو ایران میگیرن میخواستم بدونم کشورهای دیگه هم هست ایا واقعا ض ...

من راجع به آزمایشات غربالگری ایران اطلاعی ندارم. به هر حال بهتر هست ریسک نکرد...

عزیزم پسر من چند وقته شبا سرفه میکنه و صدای تنفسش تغییر کرده خیلی نگران آسپیراسیون هستم. ممکنه از او ...

مگه مورد خاصی پیش اومده یعنی چیزی خورده و‌پریده تو گلوش و شما متوجه نشدین

بهترین و مطمین ترین راه اینه که ببرین دکتر گوشی میزارن رو ریه و متوجه میشن کاملا دکتر عمومی هم میتونین ببرین

انشاله که چیزی نباشه عزیزم نکران نباش

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
مگه مورد خاصی پیش اومده یعنی چیزی خورده و‌پریده تو گلوش و شما متوجه نشدین بهترین و مطمین ترین راه ا ...

نه. چند وقته سرفه میکنه .میگم نکنه من متوجه نشده باشم. امروز بردم دکتر اطفال گوشی گذاشت ولی چیزی نگفت. گفت حساسیته. یعنی معلوم میشه با گوشی گوش کنن؟

نه. چند وقته سرفه میکنه .میگم نکنه من متوجه نشده باشم. امروز بردم دکتر اطفال گوشی گذاشت ولی چیزی نگف ...

بله با گوشی مشخص میشه پسرمن چندتا دکتر کوشی گزاشتن سریع گفتن ریه هاش درگیر جسم خارجی شده باید سریع خارج. شه    

پسرشما احتمال زیاد همون حساسیته که الان خیلی از بچه ها دارن

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
علائم عفونت ریه چی بود عزیزم 

من که اصلاً نفهمیده بودم، چکاپ ماهیانه(سه ماهگی) که می بردم، مامانم گفت انگار سینه اش خس خس داره، به دکتر که گفت بلافاصله معاینه کرد و دستور سی تی داد و عفونت مشخص شد. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
منم پسرم یازده روزش بود اسپیره شد شیرخشک سریع بردیم بیمارستان خداروشکر بخیر گذشت ولی چندماه پیش تو د ...

سلام آسپیراسیون چجوریه توضیح میدیت ؟؟؟؟؟؟؟چجوری شد بچتون