الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=85264971]منم شکمم زود اومد بالا نفخ داشتم خیلی ولی الان شکمم معمولیه نینیمم آنومالی گف دختره&nb ...[ای جان شاید از منم دخمله ک زود گنده شدم.خخخخ سینه هامم بزرگ شده
تپل نیستم ولی چاق هم نیستم نرمالم و چارشونه.کلا لاغرنیستم هیکلم روفرمه...غذا هم اره میخورم ولی بعدش ...
خب خوبه که غذا میتونی بخوری خداروشکر من تهوع هم داشتم ..
همون نفخ هستش بیشتر ..چون الان نینی خیلی کوچک هستش و جفت و کیسه آب هم خیلی کوچیکه
انشالله نینیتو سالم بغل بگیری عزیزم😘
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
ممنون عزیزم انشالله جفتمون ب سلامتی نینیمون دنیا بیاد
الهی آمین عزیزم😘😍
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️