2777
2789
عنوان

من 11هفتمه و...

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 38 پست
سلام عزيزم نگران نباشيد  من دختر عمه ام چنين مشكلي رو داشت كه متوجه تيروئيد كم كار بارداري شد ...

ازمایش کاملللللللل همه چی دادم و تو 8فتگی بود ک ب دکترم نشون دادم و اوکی بود همه چی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تپل نیستم ولی چاق هم نیستم نرمالم و چارشونه.کلا لاغرنیستم هیکلم روفرمه...غذا هم اره میخورم ولی بعدش ...

خب خوبه که غذا میتونی بخوری خداروشکر من تهوع هم داشتم ..

همون نفخ هستش بیشتر ..چون الان نینی خیلی کوچک هستش و جفت و کیسه آب هم خیلی کوچیکه

انشالله نینیتو سالم بغل بگیری عزیزم😘

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
دکترت گفت نخت طبیعیه و اینکه زود مثل من شکم اوردی؟

من آزمایشامو که بردم دکترم گفت هیچ مشکلی نداری نفخمم اره گفت طبیعیه اوایل بارداری الان دیگ نفخ ندارم فقط شکمم ی کوچولو بزرگ تر شده 

من آزمایشامو که بردم دکترم گفت هیچ مشکلی نداری نفخمم اره گفت طبیعیه اوایل بارداری الان دیگ نفخ ندارم ...

وای کاش این نفخ زود تموم شه..تاکی ادامه داره؟من شبا بیشتر نفخ میکنم و سوزش معده میگیرم

وای کاش این نفخ زود تموم شه..تاکی ادامه داره؟من شبا بیشتر نفخ میکنم و سوزش معده میگیرم

تا هفته ۱۴ و اینا هست بعدش تموم میشه دیگه یا هم خیلی کم میشه یکم دیگه صبوری کنی تمومه

ممنون عزیزم انشالله جفتمون ب سلامتی نینیمون دنیا بیاد

الهی آمین عزیزم😘😍

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️