آزادههه مدیر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 345 عنوان فقط خانوما رفع بوي بد واژن | مشاهده متن کامل بحث + 65123 بازدید | 37 پست خيلي درمونده شدم ترشحات واژنم بوي ماهي گنديده ميده مخصوصا موقع رابطه پريودم منظم هست و خارش و سوزش هم اصلا ندارم ولي گهگاهي موقع رابطه گوشه پايين سمت راست شكمم درد شديد ميگيره چيكار كنم دو هفته ست اينطور شدم ناراحتم توي تشت سركه هم نشستم تاثيري نداشت 1398/01/04 | 11:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیانویانا عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 1137 اخ من شنیدم عنبر نسا واسه چیزای دیگه هم ضرر داره فقط واسه بارداری ضررداره سقط میکنه وگرنه عفونت کل بدن رو خوب میکنه حتی چشم خدایا شکرت که مامان شدم..خدایا خودت صحیح وسالم نگهش دارتابیاد بغلم۲۴فروردین ۹۸
دختری_از_جنس_غم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 11968 علتش میتونه این نوع عفونت ها باشه 1(برفک2)تریکوموناس واژینالیس3)واژینوزباکتریاییکه هر کدوم از این سه تا باشه با مصرف یک دوره آنتی بیوتیک برطرف میشه میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️
آزادههه مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 345 علتش میتونه این نوع عفونت ها باشه 1(برفک 2)تریکوموناس واژینالیس 3)واژینوزباکتریایی که هر ک ... هزينه دكترش چقد ميشه؟
ساغر15 عضویت: 1395/05/31 تعداد پست: 30541 چهل شب استفاده کردین واینکه اصل بوده؟چون من واقعا دیوم چن نفرخوب شدن نه دو سه بار🙈.ظاهرن که اصل بود سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
ساغر15 عضویت: 1395/05/31 تعداد پست: 30541 علتش میتونه این نوع عفونت ها باشه 1(برفک 2)تریکوموناس واژینالیس 3)واژینوزباکتریایی که هر ک ... چه واردی😀 مرتبط با رشته تحصیلیت هست؟ سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
دختری_از_جنس_غم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 11968 هزينه دكترش چقد ميشه؟ فقط ویزیت دکتر و هزینه دارو رو باید پرداخت کنید ویزیت دکتر هم که زیاد نیست میتونید برید دکتر زنان معاینه میکنه ممکنه یه آزمایش ادرار هم لازم باشه بدید بعدم دارو میده مشکلتون برطرف میشه میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️
کیانویانا عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 1137 نه دو سه بار🙈.ظاهرن که اصل بود چهل روز باید دودکنی تاکامل برطرف بشه..دوسه روزکه فایده نداره خدایا شکرت که مامان شدم..خدایا خودت صحیح وسالم نگهش دارتابیاد بغلم۲۴فروردین ۹۸
دختری_از_جنس_غم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 11968 چه واردی😀 مرتبط با رشته تحصیلیت هست؟ نه رشته تحصیلی من اصلا ربطی به این موضوعات نداره فقط یکم در این زمینه ها مطالعه کردم میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️
ra_sh عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 2280 اول برو دکتر معاینه و آزمایش.اگه پولت کنه برو جای دولتی.بعد استفاده از ژل بهداشتی بانوان.و خشک کردن واژن بعد از هر باز دستشویی رفتن. خدایااا حاجاتمو بده 💓آمین
ساغر15 عضویت: 1395/05/31 تعداد پست: 30541 اول برو دکتر معاینه و آزمایش.اگه پولت کنه برو جای دولتی.بعد استفاده از ژل بهداشتی بانوان.و خشک کردن ... من هر بار بعد از استفاده از ژل بهداشتی دچار خارش می شدم...چون این ژل باکتری های مفید رو از بین میبره و محیط اسیدی واژن رو خنثی میکنه. خوب نیس سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
ra_sh عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 2280 من هر بار بعد از استفاده از ژل بهداشتی دچار خارش می شدم...چون این ژل باکتری های مفید رو از بین میبره ... برای من که خوب بود.شاید به شما نمی افته خدایااا حاجاتمو بده 💓آمین
یا_ارحم_الراحمین عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 3837 اینا رو بخر استفاده کن مفید بود دعام کنمنم مثل تو بودماز عطاری گیاه پنیرک و پولک بخر مثل چایی دم کن بخورخیلی عالیهباعث شد کیستم هم رفع شه
هلناطلا عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 16916 هزينه دكترش چقد ميشه؟ متخصص ها ک ۴۰ میگیزنبرو پیش ماماارزونتر میگیره فک کنم ۲۰توماندکتر بری بهتره تا خوددرمانی بی فایده کنیلباس زیرت رو مرتب عوض کنبعد اینکه دستشویی میری حتما خودت رو خشک کنرطوبت بدتر میکنه
آهوخانمم عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 4224 منم مشکل شما روپیدا کرده بودم بعد از زایمانرفتمدکتر بهم کرم کلیندامایسین داد خوب شدم ❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار گروه آبی💙 وزن اولیه:۸۲.۲۰۰ وزن فعلی:۷۷ وزن هدف:۶۸