2777
2789

حکمتش عزیزم ببین حکمتش چیه قسمتت کی هست من به این اعتقاد دارم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینجوره منم باید بگم چرا خدا بین بنده هاش فرق میزاره چرا جاری من باید دخترش خانوم مثه دسته گل اروم و متین باشه دختر من هرروز منو از زندگی سیر کنه...چرا اون میتونه دست دخترشو بگیره بره عروسی و مهمونی من ارزوی خونه بابامم به دلم بمونه...چرا اون میره مسافرت و من بااین بچه نااروم حتی توی شهرم نمیتونم دور بخورم...بگو خدایا شکرت...بگو هروقت صلاح دونستی بده...عجله نکن اصرار نکن مثه من گیر میفتی نه راه پس داری نه راه پیش

هرچیزی یه وقتی داره از نظر خدا.

صلاح که دید میده.

به زورم نخواه.بد میشه.

حتما خدا عدالتو رعایت نکرده که خواهرم که ۲بشقاب غذا میخوره لاغره ولی منکه نصف اون میخورم چاق.

هوم؟

نه.فقط مزاجهامون فرق داره.

بجاش من خیلی خوبیهای دیگه دارم که خواهرم نداره.

پس هیچی بی حکمت نیست

منم هشت ساله هرکاری ازدستم براومده انجام دادم نمیشه ک نمیشه یعنی خدانمیخاد ک بشه،یکی از دوستام باکاندوم بچه ی چهارمشو بدنیاآورد

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

تو همه کارای خدا یه حکمتی .منم امروز ب مامانم‌میگفتم چرا بعضیا بچه دار نمیشن چرا بعضی ناخواسته با این ک شرایطشو ندارن باید باردار بشن😢😢😢😢دلم کلی گرفته امسال از اول سال حالم خراب اه

چی‌بگم والا😑