2777
2789

شانس به بچه دارشدن نیست من ۱۰ سال معالجه کردم خدا سال دهم یه جوری بهم بچه داد الان نمیگم پشیمونم ولی خیلیییی رواعصابه بچم الان ۷ سالشه ازصبح کلی عرزده اذیت میکنه داغونم کرده زندگیمو شوهرموازم سرد کرده شوهرم میگه تومقصری بچه میخواستی حالا تحمل کن بخدا ۶صبح باگریه میره مدرسه بعدمیاد نهارباید همونی باشه که میگه مشق نمینویسه معلم بامن دعوا میکنه شوهرمم همینطور تاشب کارتون فقط شب نمیادبخوابه بابدبختی میاد نصف شب شب ادراری داره تاصبح بایدچکش کنم صبح روزازنوروزی ازنو. همه هم میگن تقصیرتوس.حالا من چه کنم واقعا به زوراز خدا حواستم اینم شد زندگی؟؟؟؟؟؟بازم بچه میخواین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۸سالمه ۵ساله ازدواج کردم همه ازم میپرسن چرا بچه نمیارین من میگم شوهرم نمیخواد خسته شدم فقط اینجا ...

من باپرروییه تمااام میگم من از بچه خوشم نمیا،رابطه منو شوهرموبهم میزنه منم حسوووود،ولی خدامیدونه تو دلم میمیرم برابچه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
۲۸سالمه ۵ساله ازدواج کردم همه ازم میپرسن چرا بچه نمیارین من میگم شوهرم نمیخواد خسته شدم فقط اینجا ...

عزیزم یا دکتر خوب برو و تحت درمان باش.امیدت و از دست نده .توکلت بخدا باشه .خیلی ها هستن بعد ۱۰ سال بچه دار شدن 

حاملگیت خیلی پر تنش بود ؟

نه خیلی ریلکس بودم...بهترین دوران زندگیم هرچی میخواستم شوهرم فراهم میکرد کنارم بود تفریح و مسافرت و مهمونی و خریدم به راه بود از همه نظر ساپورت میشدم برعکس جاریم که یه مدت قهر بود یه مدت برادرشوهرم کمپ بودو اون تنها میومد خونه مادرشوهرم میخوابید...همش گریه و ناراحتی ولی تهش من گیر افتادم اون دخترش کلی اروم و خانوم

سلام خانما هرکی و میشناسید بچه نداره یا میخواد بچه دار بشه بگید روز اول ماه محرم به نیت حضرت ذکریا وحضرت علی اصغر روزه بگیرن خییییلی جواب میده یادتون نره این پیام رو تو گروه هاتون پخش کنید تا کسی بی خبر نباشه..التماس دعا 🙏

❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید
۵ساله

عزیزم تا جاییکه میتونی بخواب و از زندگیت لذت ببر. منم ارزوی بچه داشتم

ولی واقعا حالم الان خوب نیست‌. خستگی و بیخوابی و از همه بدتر فکر و خیالای مالیخولیایی داره از پا درم میاره😭😭😭😭😭از زندگیت لذت ببر. بخدا همه چی بچه نیست. سلامتی. فقططط سلامتی روحی مهمه

من باپرروییه تمااام میگم من از بچه خوشم نمیا،رابطه منو شوهرموبهم میزنه منم حسوووود،ولی خدامیدونه تو ...

اخه چرا باید به خاطر جواب دادن به بقیه دروغ بگیم.بذاریم بقیه یاد بگیرن بیش از اندازه دخالت نکنن. محبت و ترغیب کردن و دلسوزی برای بچه دار شدن جای خود. ولی بعضیا دیگه شورشو در میارن انقد میگن یا برخورد های خوبی ندارن!!! 

سلام خانمی عزیز .خانمی که بچه دار نمیشه یا مشکل از خودش هست یا آقا 

من یکی رو میشناسم که بد از 12سال با طب سنتی به روش دکتر داود و دارو های خوابشون بچه دار شدن 

در حالی که دکترا گفته بودن آی وی اف فکر کنم انجام بدن وگرنه بودند که احتمال کم هست برای تخمک گذاری 

اگه کسی میخواد بگه ادرسشون رو بدم