2777
2789
عنوان

کی از اینکه شوهرشون با نامحرما دست دادنی ناراحت میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دست نميدم شوهرمم همينطور، اما يه بار عروسمون روز عقدكنونش دست داد باشوهرم منم به داداشم گفتم دوست ...

اره دیگه دست دادن اخه چیه والا منکه نمیفهمم یعنی چی اون دستو ندی عید نمیشه بشین حرف بزن یامثل بحث کن دست دیگه چی

خدایاخودت مراقب ادمهای خوب زندگیم باش❤❤❤

ای بابا چ اشکال داره عیده تازه روبوسی هم مستحبه

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

خونواده شوهر من رسم ندارن دست بدن خودشم فقط بدا خواهرام دست میده ک هیچ مشکلی نیست و مثل خواهر خودشن براش. ولی فامیلای من رسم دارن منم تواین ۵ سال ک ازدواج کردم سعی میکنم تا حد ممکن دست ندم باهاشون ولی بعضی جاها گیر میفتم ولی امسال تصمیم دارم حتی اگرم دست دراز کردن نگا ب دستشون نکنم و خودمو بزنم کوچه علی چپ

هیچ وقت نمیتونم این حرف رو درک کنم که نه نمیشه دست ندم.خب اگر اعتقاد ندارید که هیچی،اگر مقیدید که هیچ دلیلی برای انجام کار حرام وجود نداره و هیچ توجیهی پذیرفته نیست.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

از یه طرفی درکش میکنم... واقعا خیلی بده طرف دستشو دراز کنه دست ندی.... از طرفی به تو حق میدم.... چون بعضی از این دختر عمه ها دختر خاله ها کرم دارن.... مثلا میخوان ثابت کنن ما با شوهرت خیلی اوکییم.... 😐 همشون نه ها .... یه عده.... 

ولی چارش واقعا رفت و امده کمه و اینکه وقتی اونا مبان دستش با یه چیزی پر باشه یا بندازه دو طرف بدنش... اگه دو سه بار بی رغبت دست بده و اینو تو حالتش نشون بده دیگه جمع میکنن

منم شوهرم بادخترخاله هاش و جاریهام دست میداد ولی به شوهرم گفتم خوشم نمیاد دیگه باهاشون دست نمیده به اونا هم گفتم ازدست دادن بانامحرم بدم میاد .

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن .