2777
2789
عنوان

کی از اینکه شوهرشون با نامحرما دست دادنی ناراحت میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 113 پست
ایول ب مادر شووووهر ....حالا اینکه خوبه من برادر شوهرم ی منشی داشته ۱۰ سال پیش 😁منشی خونشون رفته ته ...

واااااایییییی خداااا😐😐😐😂😂😂 بدتر از همه اینکه گفتی با خانوما روبوسی نکرد و فقط با آقایون😲 

عجبااا😂😂😂 مرسی که لینک فرستادی عزیزم😘

🖤

واااااایییییی خداااا😐😐😐😂😂😂 بدتر از همه اینکه گفتی با خانوما روبوسی نکرد و فقط با آقایون😲  ...

خواهش عزیز دلم 😘😗😗

اره دقیقا همینجور ک گفتم خخخخ خودم بهش فک میکنم خندم میگیره شهوهرم میگه پارسال رفتم بیرون دیدم ی صدای زنونه با صدای بلند تو خیابون اسممو داد میزنه خخخخخ میگه برگشتم دیدم اکرمه 😂😂😂میگه بین صد نفر برام دست تکون داد گفت سلاااااام مصطفی چطوری 😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساس.دختر ،جاریه با من روبوسی نکرد بعد رفت دست شوهرمو گرفت و ماچ ماچ ماچ روبوسی ،بعد میگین حساس ،باب ...

دختر جاری میشه برادرزاده شوهرت دیگه

خب محرمشه

و شایدم از زنعموش خوشش نمیاد😁 ناراحت نشیااا چون خودمم از زنداییم خوشم نمیاد ولی خب گاهی مجبور میشم روبوسی کنم دیگه چه کنم

🖤

خواهش عزیز دلم 😘😗😗 اره دقیقا همینجور ک گفتم خخخخ خودم بهش فک میکنم خندم میگیره شهوهرم میگه پارسا ...

وای خدا مردم از خندههه این دیگه کیههههه😂😂😂 زیادی جوگیر شده بود بنده خدا😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖤

منکه حساس نیستم  چون این موضوع مشکل دار نیست خودمم همینطور ام اگه شوهرم اونا رو میخواست میرفت میگرفت پس حالا یک احوالپرسی  بنظرم خیلی بزرگ میکنید  اسلام خیلی چیزا گفته کاش مو به مو انجام بدیم  ولی فقط حرف 

این نیز بگذرد  (دیگه اکانت ام پاک نکنید 😔)
خخخخخ ،جاری من که الان تازه سه ماه عروس اینا شده ،هر موقعه میبینیمش با شوهرم روبوسی میکنه ،امروز دیگ ...

منم روبوسی میکنم عادیه برای خانواده شوهرم و میگن اگه با بردار شوهر روبوسی نکنی بی ادبیه و ناراحت میشن برادر شوهر مث برادر ادم دیگه چقد حساسین شما

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار