2777
2789
عنوان

از شما خواهش ميكنم به فكر باشيد

281 بازدید | 29 پست

واسه راحتى خودتون بچتونو ٤ روز نذارين خونه مردم 

فقط عيد اومدن بردنش برش گردوندن شب عيد

زنگ ميزنن به خود بچه ميگن ميخواى بياى يا نه، خب بچه من عمشم باهاش جورم بهش ميرسم بهش خوش ميگذره ميگه نميام

پدر مادر بايد شعور داشته باشن، من خودم عزامه بچه خودم چجورى بزرگ كنم 😒

الان باز داداشم زنگ زده بهش ميگن نمياى ميگه نه 

خستم شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و تو رو خدا بچه هاتون رو خونه مردم کنترل کنید

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
😧😧😧 چه حوصله ای داری استارتر 

اتفاقا بى حوصله ترين آدم خودمم

تا قبل اينكه ازدواج كنم از بچه متنفر بودم هروقت بچه فاميل ميومد خونه من ميرفتم بيرون، تو رو در وايسيم گفت ميخوام بمونم با خودم گفتم يه روزه ديگه چه اشكال داره گفتم بذارين بمونه چه ميدونستم ميشه ٤ روز و حتى بيشتر چون امشبم قصد دنبالش اومدن ندارن

من که حوصله بچه ندارم خب میاد ی ساعت دوساعت نه اینکه خودشونو راحت کنن شما رو تو دردسر بندازن ی چیزیم ...

واقعا يه ذره فكرم نميكنن حالا درسته دوسش دارم ولى واقعا حوصله بچه ندارم زياد

بعدم اونا ١٠ ساله ازدواج كردن ما ٦ ماهه نميگن تازه عروس دومادن