2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 35 پست
آره عزیزم ازدواج کردم راحت شدم،،انشالله توام یه بخت خوب گیرت میاد جبران میشه

❤❤❤❤❤

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حدی ک تویه خونه زندانی باشم؟!

مگه زندانی هستی؟؟؟

زندانی ینی این که درو روت ببندن و فقط اجازه دسشویی رفتن و حموم کردن بهت بدن

تو الان اینجوری هستی؟؟؟

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
درست حرف شما هم ...  ولی غم هرکس رو فقه خودش میتونه بفهمه .. شاید مشکل من کوچیک باشه ولی ...

منم تو سن تو بودم 

به من میگفتن بیرون نرو 

حتی مامانم به زور وادارم کرد با کسی که دوست ندارم ازدواج کنم 

منم تو سن تو بودم  به من میگفتن بیرون نرو  حتی مامانم به زور وادارم کرد با کسی که دوست ن ...

😔😔😔 منم دیگ طاقتم تموم شده میخام ازدواج کنم تا زندکیم عوض شه .... تو الان حالت خوبه.؟ مامانت رو دوس داری؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
😔😔😔 منم دیگ طاقتم تموم شده میخام ازدواج کنم تا زندکیم عوض شه .... تو الان حالت خوبه.؟ مامانت رو د ...

عاشق مامانمم 

حالمم خوبه 

اون دوره از زندگیمو به سختی گذروندم و مادرم بیشتر ازز من سختی کشید وهمیشه کنارم بود

ازدواجم منجر به جداییم شد ولی هیچی از ارزش مامانم کم نکرد و بیشتر از قبل دوسش دارم چون هرگز تو هیچ مرحله تی تنهام نذاشت 

و زمانی که داشتم جدا میشدم میدیدم که چقدر پشیمونه از انتخابی که برام کرده و چقدررررر اذیت شد