2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 35 پست
درست میگه  تو هنوز مادر نشدی که نگرانیای یه مادرو درک کنی هیچ مادری بد بچشو نمیخواد نمیخواد ...

در حدی ک تویه خونه زندانی باشم؟!

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
سلام  باز شما دختر هستین من که پسرم از دست پدرم راحت نیستم هی میگه دنیای بدیه نرو بیرون 😞😒😞 ...

وا یعنی چی اصلا گوش نده برو مرد باید تو جامعه باشه فردا مسولیت یک خانوادرو باید بگیری گردنت اگه اینجوری میخوای ادامه بدی خواهشن زن نگیر فردا زنتم بیچاره میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا یعنی چی اصلا گوش نده برو مرد باید تو جامعه باشه فردا مسولیت یک خانوادرو باید بگیری گردنت اگه اینج ...

ببینید دلم نمیاد حرمتا شکسته بشه 

نه من زن نمیگیرم نه بخاطر این موضوع بخاطر اینکه درآمد کافی ندارم نمیخوام دختر مردم رو اذیت کنم و حسرت خیلی چیزا رو تو دلش بذارم بمونه 

ببینید دلم نمیاد حرمتا شکسته بشه  نه من زن نمیگیرم نه بخاطر این موضوع بخاطر اینکه درآمد کافی ن ...

ببین فک نکن حرمته این حرمت نگه داشتن تو زندگی مشترکت مشکل بوجود میاره یه کم سعی کن مستقل باشی روپای خودت وایسی فردا هر تصمیمی برای زندگیت بگیرن تو باید قبول کنی هیچ زنی دوست نداره شوهرش زیره سلطه خانوادش باشه الان شوهره من انقد بچه ننس مادرش بگه طلاق بده میده من واقا دارم عذاب میکشم

ببین فک نکن حرمته این حرمت نگه داشتن تو زندگی مشترکت مشکل بوجود میاره یه کم سعی کن مستقل باشی روپای ...

نه اشتباه برداشت کردین من درسته بابام مخالفت میکنه ولی همیشه کار خودمو کردم من فقط نمیخوام روم تو روی بابام باز بشه و گرنه آدمی نیستم که خانوادم برام تصمیم بگیرن

اونموقعه منم مامانم نمیزاشت تا سرکوچه برم،،،اردو میگفت میری تصادف میکنی میمیری,, همه میرفتن کلیم خوش می گذشت بهشون،،کتابخونه نمیزاشت برم میگفت حرف درمیارن،،،منم صبح تا شب توخونه فقط مدرسه حق داشتن برم که اونم یک دقیقه دیرتر میشد کارم ساخته بود،،،،ااااااه بدم میاد از اون روزا😣

خوب این بار بیشتر تحقیق کنید با چشم باز انتخاب کنید 

والله سره اینم خیلی تحقیق کردیم انقد خودشو زده بود به موش مردگی استغفرلله فک میکردیم پیغمبره اصلا دوست نداشتم باهاش ازدواج کنم.۹سال تمام ول نکرد الانم اینجوری بدبختم مدام زندانی ام خونه 

اونموقعه منم مامانم نمیزاشت تا سرکوچه برم،،،اردو میگفت میری تصادف میکنی میمیری,, همه میرفتن کلیم خوش ...

منم دیقا مثل تو هستم ... برای من هنوز تموم نشده .. واقعا دارم زجر میکشم... تو راحت شدی؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
والله سره اینم خیلی تحقیق کردیم انقد خودشو زده بود به موش مردگی استغفرلله فک میکردیم پیغمبره اصلا دو ...

از جدایی نترسید لطفا 

بخدا جدایی برای شما بهترین راه حله 

بخدا توکل  کنید نذارید اینطوری زندگیتون تباه بشه شجاع باشید