2777
2789
عنوان

جراحی دندان در بارداری

949 بازدید | 10 پست

اول بگم نمیدونم باردارم یا نه و فقط یه روز از موعدم گذشته ولی شاید تجربشو داشته باشید و درک کنید چقدر ذهنم مشغوله.

دوم بگم تو این ماه یه سی تی اسکن باید میکردم ولی چون اقدام داشتم ترسیدم و سی تی اسکن نکردم و سر این موضوع که نتونستم مشکلم رو درمان کنم خیلی ناراحت شدم.

سوم بگم که با اینکه اقدام داشتم عکس کامل دندون گرفتم چون نمیخواستم مثل قضیه سی تی اسکن بشه و اینجا هم خوندم که خیلی ها گفتند مشکلی پیش نمیاد.

چهارم دندون عقلمه که افقی در اومده و از لثه خیلی بیرون نیومده و داره به ریشه دندون کناریم فشار میاره و خیلی اذیتم میکنه و میخوام جراحیش کنم ولی نمیدونم اگر باردار باشم میتونم جراحیش کنم یا نه. بی حسی ضرر نداره؟؟ بی حسی قوی که بشه باهاش جراحی دندون کرد...

ساعت دو نیمه شبه و قطعا خیلی ذهنم مشغول درد و مشکلات و بارداری بوده که دارم تاپیک میزنم. اگر کسی چیزی میدونه ممنون میشم جواب بده...

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

منم همین مشکلو دارم تازه باردارم دندون عقلم کج شده دوتاش به لپم گیر میکنه نصفه هم دراومده دوتا از دندونای دیگه امم پر کردن میخواد😭😭😭هر دفعه رفتم گفت جراحی باید بشه بزار دربیاد بکشی الان اینطوری شده نمیدونم میشه کاری کرد یا نه

عزیزم اطلاعی ندارم ولی ب نظرم فکر نمیکنم این چیزا انقد زود تاثیر بزاره

باید لااقل جنینی تشکیل بشه ک تاثیر بزاره

باز حتما بپرس

خواستم باغِ رُخَش را ، به ادب داد پیام :« به فلانی برسانید که آدم باشد...!»  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اطلاعی ندارم ولی ب نظرم فکر نمیکنم این چیزا انقد زود تاثیر بزاره باید لااقل جنینی تشکیل بشه ک ...

واسه سی تی اسکن هرچی به خانمه گفتم من زیر یک هفتست که اقدام داشتم، میگفت نه اگر فکر میکنی حامله ای نباید سی تی اسکن بشی ممکنه بچت ناقص بشه! در صورتی که توی اینترنت خوندم زیر سه ماه یا مشکلی پیش نمیاد یا بچه سقط میشه. کسی خیلی نگران ما نیست که درست جواب بده. نمیدونم دندون پزشک با نگرانی دارو بی حسی استفاده کنه یا نه... برا همین میخوام از تجربه بقیه بدونم 😥

منم همین مشکلو دارم تازه باردارم دندون عقلم کج شده دوتاش به لپم گیر میکنه نصفه هم دراومده دوتا از دن ...

خیلی بده 😭 من داره ریشه دندون کناریم رو نابود میکنه. شب عیدم هیچ جا وقت دکتر گیرم نیومد که بکنمش خیالم راحت بشه. از یه طرف دلم میخواد باردار باشم از یه طرف میگم اگر باشم این دندونو چیکارش کنم؟ 😭

واسه سی تی اسکن هرچی به خانمه گفتم من زیر یک هفتست که اقدام داشتم، میگفت نه اگر فکر میکنی حامله ای ن ...

نمیدونم والا

ولی نمیشه ب خاطر اقدام زندگیتو تعطیل کنی ک...

بعد بارداری و زایمان خیلی دندونات ضعیف میشه باید حتما باید برسی بهشون.

یه ماه جلوگیری کن و اون یه ماه دندوناتو اوکی کن.

البته ب نظر من تا جنینی تشکیل نشه این چیزا تاثیر نداره. البته نظر منه

خواستم باغِ رُخَش را ، به ادب داد پیام :« به فلانی برسانید که آدم باشد...!»  

نمیدونم والا ولی نمیشه ب خاطر اقدام زندگیتو تعطیل کنی ک... بعد بارداری و زایمان خیلی دندونات ضعیف ...

اوهوم خودمم از این حرص میخورم که این ماه که همه مشکلی برام پیش اومده اقدامم کردم! ایشالا که بخیر بگذره، ممنون...

آره میفهممت منم نمیدونم چبکار کنم درد زده به سرم 😭

ای بابا 😥 ایشالا که دکتر بگه جراحی بی خطره بتونید جراحیش کنید هم راحت بشید هم نگران سلامتی نینی نباشید... 😊💓