2777
2789

نميدونم چرا شوهرم اينجورى شده

بينمون خيلى بد نيست

پنج شنبه ٢ هفته پيش اومد سمتم من ميخواستم برم باشگاه گفتم بعد باشگاه، (چون قبل باشگاه زينك بدنو از بين ميبره من دارم كراتين ميخورم كه توانم بره بالا ولى رابطه قبل باشگاه توانو كمتر از نصف ميكنه)

الان ٢هفتست هررررررچى ميرم سمتش پسم ميزنه همش بيرونه دو شب خونه مامانش مونده شبا تو هال ميخوابه تو هال خواب باشم تو اتاق ميخوابه نميفهمم چش شده 

يعنى كاملا ميفهمم وقتى ميرم سمتش خودشو به زور كنترل ميكنه، يا از رفتاراش مشخصه خودشو بهم ميزنه ولى سريع ميكشه كنار

سرد نيستيم از نظر اخلاقى شوخى ميكنيم محبت ميكنيم ولى نميدونم چرا اينجورى شده چه دليلى ميتونه داشته باشه؟

بهش برخورده غرورش شکسته

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی بهش میگی اینو. برام بخر آلان میخوام ....میگه نه بعدا ....شما دیگه بعدا نیازی به اون وسیله نداری ....

دیگه وقتی میخاد میگی نه اینم اینجور میشه سرد

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

تا توام یاد بگیری اون زمانی ک همسرت نیاز داره و درخواست میکنه پاسخ بدی و هیچی غیر از پریودی و ی سری شرایطی ک واقعا نمیشه قابل توجیه نیست

خب باشگاه نمیرفتی یا حالا توانت کم میشد

داره بهت نشون میده ک پس زدی چجوری حالش گرفته شده

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

می خواد نشون بده نیازی بهت نداره 

مقصر خودتی 

وایه همه مردا نمیشه ناز کرد!!!!

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

چون پسش زدی بهش برخورده

براهمین میخواد تلافی کنه

اینجور مواقع مردا حس بدی پیدا میکنن

چون پس زده شدن وغرورشون له میشه

باهاش حرف بزن بگو ک چرا رابطه نخواستی

و بخاطر باشگاه بوده و توضیح بده 

بهش بفهمون ک دوستش داری و برات جذابه

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

غرورش شکسته

برو از دلش در بیار

و براش توضیح بده چرا نخواستی

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

براش معجون شیرموز و شیره درست کن

لباس س .کس..ی بپوش

جلوش ادا اطوار برو..حله.

حالا ببین

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده