2777
2789
آره. من تازه فهمیدم هر چیزی ک از حد بگذره از چشم میوفته. واسه همه چی حتی مهربونی هم باید حد بذارم ین ...

اره واقعا....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

اللهم صل علی محمد و ال محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳ ساله ازدواج کردم هرسال عید ی مقدار پول میذاشتیم تو پاکت و بهشون میدادیم اینقد خوبی کردم و مهربو ...

اشتباه کردی دیگه، همیشه از قدیم گفتن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند. 

ب عنوان یه عروسه ده ساله بهت توصیه میکنم برعکس عمل کن و اصلا نه بهشون محبت از ته دل کن و حتی اگه دوسشون داری این دوس داشتنتو بروز نده

برا متاهله دوتا شومیز و دتا کلیپس و چندتا کش مجلسی  برا دخترشم 50 تومان  خواهر شوهر مجرد ...

مگه برا مادرشوهر هم باید عیدی داد؟😲

من ۲۶سالمه . سالی ۲۰۰تومن کلا عیدی میگیرم. این قدر ذوق میکنم گه نگو 

اخی.....راس میگی کلا عیدی گرفتن یه جور خاصی به ادم انرژی مثبت میده...منم خیلی دوس دارم😍😍

اشتباه کردی دیگه، همیشه از قدیم گفتن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند.  ب عنوان یه عروسه ...

شوهرم باهاشون قطع رابطه کرد. میگه اگه الان بهت این تهمتو بزنن بعدا بدترشو میگن میگه بهتره دوری کنیم. یک ساله همش فکر میکنم کجای کارم اشتباه بود. مریض شدم و فشارم میره بالا حتی یبار تا دم مرگ رفتم. بد داغون شدم با تهمتشون

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...
شوهرم باهاشون قطع رابطه کرد. میگه اگه الان بهت این تهمتو بزنن بعدا بدترشو میگن میگه بهتره دوری کنیم. ...

اهمیت نده عزیزم...هروقت یاد گرفتی از حرفا راحت بگذری اونموقه خوشبختی...بخیال بابا اونا دارن زندگیشونو میکنن شما نشستی غصه میخوری...فکرشو بکن ارزششو داره اخه؟

چرا شما انقد خرج میکنین برعکسه مادرشوهرت باید واستون شیرینی بخره مگه داریم مگه میشه 

عزیزم من خودم قناد و شیرینی پزم امسال به خاطر گرونی و سرما خوردگی و ییحالی ناشی از کم خونی سفارش قبول نکردم یعنی همسرمم نزاشت سفارش بگیرم بعد چون هر سال شیرینی عید خانواده رو تامین میکنم همسرم گفت ولش کن امسال میرم حاضری میخرم منم به مادر شوهرم گفتم گفت باشه خریدیم بردیم پدر شوهرم اومد پولشو بده من نگرفتم گفتم من عید دیدنی میخواستم یه چیزی بخرم دیگه شیرینیاتون رو ما خریدیم شد 85 تومان اگه اشتباه نکنم دو تا سینی بود 

همسرم تک پسره اینجوری تو دل همسرم خودمو جا کردم 🙈🙈🙈

خواهر شوهر بزرگمم برا دخترم یه عروسک که میخواست خریده برا عیدش قیمتش 170 هست منم اینا رو میخوام بدم بهشون 

کاربر قدیمیم کاربریم تعلیق شده 😔
عزیزم من خودم قناد و شیرینی پزم امسال به خاطر گرونی و سرما خوردگی و ییحالی ناشی از کم خونی سفارش قبو ...

اها پس بده بستونه اره خیلی خدبه ادم مهربونی کنه اگه قدرتونو میدونن ادامه بده مدفق باشی 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
اهمیت نده عزیزم...هروقت یاد گرفتی از حرفا راحت بگذری اونموقه خوشبختی...بخیال بابا اونا دارن زندگیشون ...

الان فهمیدم ارزششو نداشت ک خودمو به این حال انداختم و الان واقعا پشیمونم. 

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...
عزیزم من خودم قناد و شیرینی پزم امسال به خاطر گرونی و سرما خوردگی و ییحالی ناشی از کم خونی سفارش قبو ...

پس دو طرفس خیلیم خوبه اینجور