2777
2789
اها پس بده بستونه اره خیلی خدبه ادم مهربونی کنه اگه قدرتونو میدونن ادامه بده مدفق باشی 

داشته باشم بهترین چیزا رو در حد توانم میگیرم نداشته باشمم خوب ندارم دیگه 

پارسال خواهر شوهرم 200 عیدی داد دخترم من واقعا دست و بالم خالی بود من 30 تومان دادم دخترش امسال خدا رو شکر وضعیتم نسبت به پارسال بهتره اینا رو میدم

کاربر قدیمیم کاربریم تعلیق شده 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشته باشم بهترین چیزا رو در حد توانم میگیرم نداشته باشمم خوب ندارم دیگه  پارسال خواهر شوهرم 2 ...

نشون دهنده ی شعورته عزیزم هم شما هم خانواده همسرت خدا حفظتون کنه 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
متاهله...امسال عقد کرده یعنی ندم دیگه؟مجرد بود میدادم

نه عزیزم باید عیدی بدی چون عروس حساب میشه...تازه باید بیشتر از قبل هم بهش عیدی بدی ولی سالهای دیگه اگه ندادی ام ندادی یا کم هم بدی آشکار نداره ولی برا عروس فرق داره

شوهرم باهاشون قطع رابطه کرد. میگه اگه الان بهت این تهمتو بزنن بعدا بدترشو میگن میگه بهتره دوری کنیم. ...

ولشون کن بابا اصلا ارزششو ندارن براشون حتی یه لحظه ب فکر فرو بری. منم خواهر شوهرام مطمئنم پشتم خیلی حرف میزنن با اینکه جز خوبی از من چیزی ندیدن. من اوایل تو مناسبتا زنگ میزدم تبریک میگفتم ولی بعدش که دیدم این رفتار متقابل نیس و اونا شعور محبت کردنو ندارن دیگه بهشون زنگ نمیزنم . الان بالای 5 ساله که شمارشونو یک بارم نگرفتم، عین فامیل دور باهاشون برخورد میکنم و هیچوقتم خودمو بابتشون ناراحت نمیکنن. رفتو آمدم نداریم باهم قهرم نیستیم باهم جایی میبینیم همو خوبه رابطمون . اینو همیشه تو ذهنت داشته باش، اولا همیشه یه فاصله از همه داشته باش و خیلی صمیمی نشو با کسی دوما کسی که قدر خوبیتو ندونست رو فقط از ذهنت شیفت دیلیتش کن تمام

ولشون کن بابا اصلا ارزششو ندارن براشون حتی یه لحظه ب فکر فرو بری. منم خواهر شوهرام مطمئنم پشتم خیلی ...

حق با شماست و من الان به حرفتون رسیدم. دارم سعی میکنم دیگه حرفاشون برام مهم نباشه چون فقط همون یک نفر نیستو با اون تهمتش بقیشونم حرفشو باور کردن پدر شوهرمم نمیاد خونم. ولی من سپردمش به خدا

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...