2777
2789

سلام 

من یکسری کتاب خریدم سه ماه پیش که کاملا نو هستند و حتی خط تا ندارند .

همه انتشارات رو هم دارم از لقمه ها تا مبتکران ، مهر و ماه و ....

از ده تا بیست درصد هم رو قیمت هر کتاب تخفیف میدم اگر چند تا ببرید خب بیشتر تخفیف میگیرید.

کتاب های جامع و تک پایه هم دارم . عمومی همه رشته ها و رشته انسانی .

دقت کنید من هم یک‌کاربر معمولی ام نه فروشنده ! فقط این کتاب ها رو خریدم و الان تصمیم تغییر کرده. برای همین هم میخوام کسانی که لازمشون میشه ازشون استفاده کنند.

تک تک این کتابا رو با پول تو جیبی ام خریدم و براشون تو مغازه های انقلاب چرخیدم. برای همین دلم میخواد به دست شما برسد که برای رتبه بالا کنکورتون نیاز دارید.

خواهش میکنم به اطرافیانتون هم بگید.

هر کتابی که خواستید عنوانش رو یا تو خصوصی یا تو کامنت اینجا بگید حتما براتون نگاه میکنم و با بیست درصد تخفیف حتی بیشتر براتون میفرستم 😊

الان دیه دیره بیشتر کتابای جمع بندی لازمه

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جمع بندی هم دارم

خوبه

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)