2777
2789
عنوان

ریسک سندروم دان.. میشه لطفا بیاید

11088 بازدید | 36 پست

سلام دوستای خوبم

خوبین؟ 

من امروز جواب آزمایش غربالگری اولمو گرفتم که فقط ریسک سندروم دان رو زده بود متوسط 1 به 1500.

من 28 سالمه و اولین بارداریمه 

میخوام بدونم کسی مثل من تجربشو داشته؟ 

من مطمئنم که نی نیم سالمه ولی خب آدم استرس میگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آرمایش ژنتیک بعد از آخرین سقطم دادم همون منظورته یا یه چیز دیگه؟ 

نه دیگه خودشون میفرستن برا یه ازمایشی

از مایع دور جنین میکشن است میکنن

معلوم میشه سالمه یا نه

امینوسنتز

همه دنیای من امیر عباس و امیرحسین و باباشون
واسه آنومالی برو ی جای خیلی مجهز و اینکاره . یکی از آشناهامون ریسکش ۱ به ۳۸۰ بود و موقع سونو آنومال ...

من چون هر شب باید آمپول بزنم

از مامایی که تو تزریقاتی بود پرسیدمو آزمایشمو نشون دادم

گفت معمولا اول باید بری سلامت جنین دوم تو هفته های 15 تا 17 و آزمایش غربالگری دوم رو بدی

بعد تو هفته 18 تا 20 آنومالی بری

اگه جواب قانع کننده نبود آمینو بدی

سرسری نگیرحتماآزمایش بده بامطمئنمواینجورچیزانمیشه که 

سرسری که نمیگیرم به هیچ وجه

منطورم اینه که من تو دلم مطمئنم سالمه

ولی میخواستم بدونم احتمال داره این آزمایش اول خطا داشته باشه؟ 

واسه آنومالی برو ی جای خیلی مجهز و اینکاره . یکی از آشناهامون ریسکش ۱ به ۳۸۰ بود و موقع سونو آنومال ...

آن تی وان مالی باهم فرق دارن یعنی اگه آن تی خوب نباشه باید امینو سنتز بشه ن انو مالی 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
نه دیگه خودشون میفرستن برا یه ازمایشی از مایع دور جنین میکشن است میکنن معلوم میشه سالمه یا نه امی ...

آها 

اینو میدونم که میگن باید اول سلامت جنین 2 و آزمایش غربالگری 2 رو بدم بعد اگه جواب بازم مشکوک بود بعدش بفرستن آمینو

من چون هر شب باید آمپول بزنم از مامایی که تو تزریقاتی بود پرسیدمو آزمایشمو نشون دادم گفت معمولا او ...

امینو که قبل 20هفته اس فک کنم 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
آن تی وان مالی باهم فرق دارن یعنی اگه آن تی خوب نباشه باید امینو سنتز بشه ن انو مالی 

من ان تیم 1.4 بود

یعنی جواب سونوگرافیم به گفته خود دکتر سونوگرافی خیلی خوب بود

میگم متاسفانه خوردیم به تعطیلات دستم بسته است دکترا هم نیستن برم جوابو نشونشون بدم

من ان تیم 1.4 بود یعنی جواب سونوگرافیم به گفته خود دکتر سونوگرافی خیلی خوب بود میگم متاسفانه خوردی ...

این که عالیه... جواب ازت مشکل داشت؟