2777
2789
عنوان

درد زایمان چه جوریه

260 بازدید | 19 پست

سلام من بچه اولم تو ۳۶ هفته سزارین اورژانسی شدم بدون درد و اینا الان دومی یه هفته دگ دنیا میاد من از ظهر درد دارم دل درد و دردی شبیه دل پیچه خوابیدم بیدار شدم باز درد بهتر نشد لطفا بگین درد زایمان چجوریه

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

نكنه درداي زايمان

نمیدونم والا من تجربش نکردم نمیدونم چی هست

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگراولی رو36 بدنیااوردی شاید اینم نشونه زایمانه برو بیمارستان خب خیلی دردداری؟ زیرشکم و کمرتم درد ...

کمر نه زیر شکم ببخشید از واژن البته صب رفتم بیرون زیاد راه رفتم از اون نیس