2777
2789
عنوان

اه چرا من اینطوریم😫

160 بازدید | 18 پست

کلا آدمی هستم که هرچی بگیرم اولش دقت نمیکنم بعدا دلمو میزنه زودم از همه چی دل زده میشم 

الان شوهرم برام ی النگو خرید ۵۵۰۰ برای هدیه زایمانم البته ۴ گذاشته بود کنار اما دستبندایی که دیدیم اکثرا ۵ بودن خوشم نیومد بعدش شوهرم ی تک پوش گفت اونو خریدیم ۵ گفت لااقل پرتره دستت الان اومدم خونه دلمو زده چکار کنم ببرم تعویض عصر خیلی میخوره سرش

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

دارم دق میکنم چه کنم تو طلا فروشی خیلی برق و نماش بیشتر بود تا اینجا

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

تک دست

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عوضش نکن؛باخودت مقابله کن تااین عادتُ ترک کنی وبتونی سرحرفت بمونی وهمیشه درست تصمیم بگیری؛چون این ...

دقیقا مشکلم همینه خیلی اخلاقم بده حتی ی چوب کبریتم بخرم دلمو میزنه

معلومه که نه.

بهش عادت میکنی.

تکموش همینطوریه.توی ویترین فرق داره با توی دست.

ولی بهش عادت میکنی.

۵روز دیگه عادی میشه واست و خوشت میاد ازش.

انتخاب شوهرتو هیچوقت عوض نکن.

خودتم انتخاب شوهرت بودی.

پس احترام بذار به انتخابش

معلومه که نه. بهش عادت میکنی. تکموش همینطوریه.توی ویترین فرق داره با توی دست. ولی بهش عادت میک ...

مرسی از نظرت امت زیادی زنانه نیس البته من به چشم ی هدیه و پس انداز برا خودم نگاش کردم الان حس بدی دارم

پس ازالان شروع کن؛ازش استفاده کن وحس خوبی بهش داشته باش☺مبارکت باشه ؛زیباست❤

ممنونم عزیزم مرسی که بهم روحیه میدی

واقعیتُ گفتم😘ان شاءالله زایمان خوبی هم داشته باشی❤

فدات شم ممنون از وقتی که گذاشتی برات تو سال جدید آرزوی بهترینها رو دارم