2777
2789
عنوان

لطفا بیاین نظر بدین

112 بازدید | 13 پست

ی گل دارم ک نمیشه جابجا کنم و بزارم تو گلدون خوشگل،و اینکه چطوری همون گلدون خودش رو قشنگ کنم 

و اینکه برا شب تولد امام علی،شب میریم خونه بابام،بنظرتون کادو همسرمم اونجا بدم،یا خونه خودمون

و یک کیک بگیرم،اخه سالای قبل هم ی کیک ب نیت دوتاشون و کادو ها رو هم همونجا میدادیم

ایده دارین؟؟

اهان راستی ی شاخه رز بگیرم،یا از این گلای داوودی ک دسته ای هس،و اون رو تو باکس بچینم 

من که میگم میتونی بافوم یاپارچه نمد گل های کوچیکی درست‌کنی به حالت سیم ودورگلدون بپیچونیشون خوب میشه 

بعدشم تنوع ایجادکن وامسال تنهایی باشوهرت جشن‌بگیر وکادوپدرگرامی روهم فرداش بده 

گل هم ارکیده یالیلیوم‌بگیریایه سبدرزسفیدقرمزباهم اگه تکی گل میگیری هم همون رزقرمزازهمه گل ها بهتره

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

من که میگم میتونی بافوم یاپارچه نمد گل های کوچیکی درست‌کنی به حالت سیم ودورگلدون بپیچونیشون خوب میشه ...

ممنون گلم اره اینجورم خوبه،امسال سال اول خونه خودمونیم آره بهتره گلم

ایده گلدون هم خوب بود مرسی،

فردا نمیشه رفت چون همسرم شیفت و هم پدرم فردا سرکارن،پس اینجا میگیرم ممنون دوستم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که میگم میتونی بافوم یاپارچه نمد گل های کوچیکی درست‌کنی به حالت سیم ودورگلدون بپیچونیشون خوب میشه ...

برا گل نمیخوام زیاد هزینه کنم،اون مدل گل حالا دقیق یادم نیس اسمش رو،بسته ۱۲،گفتم تو باکس بچینم و گل رو بزارم

ممنون گلم اره اینجورم خوبه،امسال سال اول خونه خودمونیم آره بهتره گلم ایده گلدون هم خوب بود مرسی، ف ...

خواهش میکنم گلم الان یه نمونه بافوم‌ برات میذارم البته اینی که میذارم تل هستش 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

برا گل نمیخوام زیاد هزینه کنم،اون مدل گل حالا دقیق یادم نیس اسمش رو،بسته ۱۲،گفتم تو باکس بچینم و گل ...

حتی اگه دلت خواست بادکنک‌وشمع هم میتونی بگیری یکم شبیه تولد میشه وای باحالا ولی هرجورکه خودت دوست داری تزئین کن گلم

حتی اگه دلت خواست بادکنک‌وشمع هم میتونی بگیری یکم شبیه تولد میشه وای باحالا ولی هرجورکه خودت دوست دا ...

ممنون عزیز،دیروز ک فرصت نشد تا اومدم انجام بدم کیک رو دید اما کادو رو ن،گفت دیر شده،شب ک برگشتیم میبینم،

خلاصه ک دیشب دعبام کرد😐ن کیک خوردیم ن کادوش رو دید😶

ممنون عزیز،دیروز ک فرصت نشد تا اومدم انجام بدم کیک رو دید اما کادو رو ن،گفت دیر شده،شب ک برگشتیم میب ...

اخ اخ چرادعوات کرد؟

الکی گلم،تو ی موضوع خونوادگی دخالت کرد،بعد کاری انجام داد ک من حساسم،و بدم میاد تا گفتم بهش برخورد و ...

پس من دیگه بیشترفضولی نمیکنم