2777
2789

لارژ نیست اونجوری که من میخوام خرج نمیکنه گدا بازی درمیاره به من چه خونشون بهش بد گذشته بهش نمیرسیدن تاوانشو من و بچم باید پس بدیم . امشب رفتیم مغازه هر چی که بخواد میخره نه چیزی که من بخوام . برام برنامه ریزی میکنه الان دو هفته ست میخوام برم مو رنگ کنم هی میگه امروز برو یا فردا برو آخه به تو چه مگه خودم دست پا چلفتیم یا قراره یه شلوار برام بگیره عین اسب دنبالش راه میفتم تو خیابون آخر هم نمی گیره باید اول اون خوشش بیاد بعد من انگار اون میخواد بپوشه خیلی ازش ناراحتم بچه ها ببخشید زیاد شد ‌

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

فقط میدونم با دعوا و تندی به نتیجه باهاش نمیرسی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط میدونم با دعوا و تندی به نتیجه باهاش نمیرسی 

درسته ولی من هیچی نمیگم تو خودم میریزم سواستفاده میکنه

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

منم یه خاستگار اینطوری داشتم خیر سرش ادعای عاشقی و اینا میکرد مثلا من رو برد بیرون بعد ساعت چهار گشنه و تشنه برگردوند خونه مامانم همونجا گفتم برو بابا از تو شوهر در نمیاد حالا خودم حسابگرم ولی این دیگه خیلی مزخرف بود 

درسته ولی من هیچی نمیگم تو خودم میریزم سواستفاده میکنه

زمانی که ارومه و موقعیت مناسبه با لحن مناسب خواستتو بگو و همینطور ناراحتیتو .در کل دوحالت داره یا دعوا باید بکنی و خراب تر بشه که راهش نیست یا اینکه با زبون خدش حرف تو بزنی و تو خودت نریزی چون از هم دورتون میکنه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

[QUOTE=84996788]الان بگم قبل ازدواج چشماتو باز میکردی وتحقیق میکردی ناراحت میشی؟؟ اگه اره ببخشید[/QUOمن عاشقش شدم ندیدم و نشنیدم هیچیو ولی الان کم آوردم میخواد از نظر مالی منو وابسته خودش کنه سرکار میرفتم دیگه نذاشت برم همه امکاناتمو گرفت ولی دوسش داشتم ولی خسته شدم 

عزیزم سه کم آروم تر 

اون آقا همسرته چرا میگی بهش ربطی نداره خیلی هم ربط داره صبوری کن عشقم

با دعوا و داد و بیداد شب عید خوبی برای خودت و بچت درست نمیکنی که آخه عزیزم...

مردای ما هم اینجورین زیاد نگران نباش...

اما آخه با داد و بیداد که چیزی درست نمیشه گلم

اگه همسرت داره برای تو و بچت پس انداز میکنه که باید ممنونشم باااااشی

اگه هرچی درمیاورد زودی ولخرجی میکرد و هیچی براتون نمیزاشت خوب بود؟؟؟

اونوقت میومدی همینجا از ولخرجیش می نالیدی

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
منم یه خاستگار اینطوری داشتم خیر سرش ادعای عاشقی و اینا میکرد مثلا من رو برد بیرون بعد ساعت چهار گشن ...

دختر دایی من با یه پسره نامزد کرد،رفته بودن بیرون میگف داشتم از تشنگی میمردم بلاخره به پسره گفته بود تشنشه

پسره گفته صدمتر جلوتر شیرآبه😑😑😑

دخترداییمم همونجا تاکسی گرفته برگشته خونه😂😂

ببخشید ولی باید قبل ازدواج میسنجیدی ..خساست درست بشو نیست و خدارو شکر جزو ویژگی هایی هست که نمیتونن ...

ما قبل ازدواج دوست بودیم آره همه چی من میخریدم براش یک بار برای من دست تو جیبش نمیکرد من اصلا نمیدیدم اینا رو برام مهم نبود اما الان مهم شده برام 

عزیزم سه کم آروم تر  اون آقا همسرته چرا میگی بهش ربطی نداره خیلی هم ربط داره صبوری کن عشقم با ...

نمیگم ولخرجی کنه ولی برای یه شلوار آنقدر آبروریزی نکنه من بیشخصیت که نیستم مدام بیفتم تو خیابون دنبالش که آقا بپسنده یه چیزیو برام بگیره کاش خودم پول داشتم منت این هم نمیکشیدم

عزیزم مثبت فکر کن همسر شما   برای راحتی شما و خانوادش  کار میکنه اگه میگه نرو سرکار مسلما از عشقش به شماست تو این شرایط بد اقتصادی بیشتر درکش کنید بعضی از چیزا واقعا ارزش ناراحتی نداره با صحبت با همدیگه خیلی مسایل حل میشه

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب