2777
2789
عنوان

اونایی کن مرغ عشق دارن بیان😍🐤🐣

357 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان شبتون بخیر😎

اول اینکه اسمشون چیه؟

بعدشم راه های نگه داریشو میگین بهم و چیزایی که باید بدونم درموردشون😍

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨

وای خیلی صدا آره برقی میدن همشم در حال بوس بوس کردن همن دخترم میگه مامان خجالت نمیکشن همش همدیگرو میبوسم منم اعصاب صداشون نداشتم دادم به داداشم 

اگه تو هم اعصاب نداری نیار 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
وای خیلی صدا آره برقی میدن همشم در حال بوس بوس کردن همن دخترم میگه مامان خجالت نمیکشن همش همدیگرو می ...

عه اصلا صدا ندارن الان که چراغا خاموشه😍😆

نه اعصاب دارم فقط خوابمو بهم نزنن😅😅😅

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه اصلا صدا ندارن الان که چراغا خاموشه😍😆 نه اعصاب دارم فقط خوابمو بهم نزنن😅😅😅

مال من که همش صدا میدادن دادم رفت راحت شدم 

تازه یه قناری خل هم داشتم که شب روز براش فرق نمی‌کرد همش در حال چه چه زدن بود اونم دادم رفت الان سه روزه هرچی میخوابم سیر نمیشم فکر کنم از دستشون بی‌خوابی خیلی کشیدمه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
شلوار سبزه  ابی  عاشقشونم 😍😍 بهش تامبون سبزم میگم اخه پاهش سبزه تنش زرد 😅

ای جاااان😍😍😍

اسم های دیگه بلدی؟

عه اصلا صدا ندارن الان که چراغا خاموشه😍😆 نه اعصاب دارم فقط خوابمو بهم نزنن😅😅😅

غذاشون ارزنه ابشونم هروز عوض کن هر ۳یا ۴روزم قفسشونو تمیز کنه  ۱ساعتی هم تو روز تو هوای ازاد بزارشون

😒
مال من که همش صدا میدادن دادم رفت راحت شدم  تازه یه قناری خل هم داشتم که شب روز براش فرق نمی‌ک ...

عزیزززززم😅😅😅😅

غذاشون ارزنه ابشونم هروز عوض کن هر ۳یا ۴روزم قفسشونو تمیز کنه  ۱ساعتی هم تو روز تو هوای ازاد بز ...

باشه مرسی عزیز💗

ای جاااان😍😍😍 اسم های دیگه بلدی؟

مثلا یکی داشتم قبلا رنگاش مختلف بود بهش میگفتم رنگین کمون 

برفی 

نوک طلا  

باتوجه به رنگ و حرکاتش اسم بزار 

مثلا خرگوشم کوچولو شیطون بود بهش میگفتم فندق اونم اسمشو یاد گرفته بود میومد پیشم😍

😒
مثلا یکی داشتم قبلا رنگاش مختلف بود بهش میگفتم رنگین کمون  برفی  نوک طلا   باتوجه ...

باشه عزیزم مرسی😍😍😍

راستی یه کتاب هست برای سخنگو کردن مرغه عشق بنظرتون درسته میشه حرف بزنن؟

منم داشتم   بنظرم تو خونه حيوون و پرنده نيار    ك بيماري زان    من  چند ماه داشتم بيماريم تشديد شد .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
منم داشتم   بنظرم تو خونه حيوون و پرنده نيار    ك بيماري زان    من  چن ...

چه بد😫😫😫

باشه عزیز