الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه حساب دارم قوامین سود ۲۰ درصد روز شمار کف دو تومن البته فک کنم ۴ سالی باشه دارمش
امسالم برای عوض کردن حسابم پرسیدم گفتن نداریم دیگه برلی صد تومن به بالا پولتو بذار همین حسابت که ۲۰ درصد منم دیگه همون جا گذاشتم الانم همچنان سود ۲۰ درصد روز شمار
راستش من تابستون سوال کردم و گفتن نیست هم قوامین بانک سپه و چند تا دیگه بانک گفتن نداریم اینم چون قدیمی بود برلی حسابای جدید بالاترین سود میگفتن ۱۵ درصد
خب الان برو بانک قوانین سوال کن یادمه کارمندش بهم گفت معمولا توی اسفند برای یه مدت کم حساب با سود بالا تر رو باز میکنن ممکنه الانم باشه از مدیر بانک بپرسی بهتره گاهی کارمندا جواب درست نمیدن
خب به نظرم زودتر بپرس کار خونه همیشه هست بعدش تعطیلات عید شروع میشه میفته بعد ۱۳ اون وقت میری میگن مثلا تا قبل عید داشتیم الان دیگه اون طرح رو برداشتیم پشیمون میشی کاش رفته بودم من خودم تابستون یه طرح بود بانک سپه ۲۲ درصد بود رفتم بهم گفت خانوم تا دیروز بود الان دیگه بستنش اینقد ناراحت شدم چرا زودتر نرفتم ولی دیگه گذشت