2777
2789
عنوان

سپرده بانک قوامین

194 بازدید | 10 پست

سلام خانوما . بانک قوامین یه سپرده داره که اگه بالای صد توش پول بذاریم ۲۰ درصده سودش میخواستم ببینم اطلاعی ازش دارین ؟ اسم سپردشو نمیدونم راستش ؟ ماه شماره؟ یا بلندمدته ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه حساب دارم قوامین سود ۲۰ درصد روز شمار  کف دو تومن البته فک کنم ۴ سالی باشه دارمش 

امسالم برای عوض کردن حسابم پرسیدم گفتن نداریم دیگه برلی صد تومن به بالا پولتو بذار همین حسابت که ۲۰ درصد منم دیگه همون جا گذاشتم الانم همچنان سود ۲۰ درصد روز شمار

من یه حساب دارم قوامین سود ۲۰ درصد روز شمار  کف دو تومن البته فک کنم ۴ سالی باشه دارمش  ا ...

ینی اصلا وجود نداره چنین حسابی آخه پرسیدیم گفتن هست حالا موندم واقعا😣

خب الان برو بانک قوانین سوال کن یادمه کارمندش بهم گفت معمولا توی اسفند برای یه مدت کم حساب با سود بالا تر رو باز میکنن ممکنه الانم باشه از مدیر بانک بپرسی بهتره گاهی کارمندا جواب درست نمیدن

خب الان برو بانک قوانین سوال کن یادمه کارمندش بهم گفت معمولا توی اسفند برای یه مدت کم حساب با سود با ...

اتفاقا قراره برم بپرسم‌ولی انقد کار خونه و اینا هست دم عیدی که 

خب به نظرم زودتر بپرس کار خونه همیشه هست بعدش تعطیلات عید شروع میشه میفته بعد ۱۳ اون وقت میری میگن مثلا تا قبل عید داشتیم الان دیگه اون طرح رو برداشتیم پشیمون میشی کاش رفته بودم من خودم تابستون یه طرح بود بانک سپه ۲۲ درصد بود رفتم بهم گفت خانوم تا دیروز بود الان دیگه بستنش اینقد ناراحت شدم چرا زودتر نرفتم  ولی دیگه گذشت