2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمیدونم امسال چی بچینم  حاضریا هم گرونه حیفه پول بدم 😀

آره واقعاااا خیلی گرونه

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

من سفال از سه سال قبل داشتم  فقط همون ی سالو استفاده کرده بودم یه اسپری خریدم ۷ ت رنگشون  کردم

الان دیره سبزه بکارم؟نرسیدم  زود بکارم 

نمیدونی چی بکارم تا عید یکم رشد کنه؟؟   

لطفا اگر نظرتون مخالف نظر منه و میخواید بحث کنید ریپلای نکنید 💓 
من سفال از سه سال قبل داشتم  فقط همون ی سالو استفاده کرده بودم یه اسپری خریدم ۷ ت رنگشون   ...

دیگه دوتومن بده بخر خواهرجان وقت نمیشه 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
من سفال از سه سال قبل داشتم  فقط همون ی سالو استفاده کرده بودم یه اسپری خریدم ۷ ت رنگشون   ...

منم سبزه نمیخرم گل ناز که توباغچه مو هستو برمیدارم میزارم توگلدون کوچولویی که داشتم و میزارم

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

خواهر دوروز مونده به عید چی میخوای بکاری باید بزاری تو ماکروفر تا رشدکنه😂

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍