2777
2789

تا چن روز دگ هم زایمانمه جایی نمی تونم برم چه کنم

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره چی؟؟؟

مشکلم بچه یا همسر نیس با خونوادمه چطور پیدا کنم مشاور

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

بسلامتی الهی بچت بدنیا میاااد ای جاان ...حالا مشاوره برا چی مخوای و در مورد چی ؟

مرسی از دعای خوبت گلم با برادرم ب مشکل خوردم خیلی وقته البته این موضوع هست و مختص من نیس هممون درگیرشیم الان حادتر شده دگ تحمل ندارم صب و شب درگیرم تو فکرم رو زندگیم اثر گذاشته

مشاوره تلفني بگير

چطوری شماره دارن هزینش عادیه یا خیلی زیاده

يه مشاور هم ميشناسم سرش خلوت باشه تل  بهت جواب ميده

میشه معرفی کنید خوبن ایشون

مرسی از دعای خوبت گلم با برادرم ب مشکل خوردم خیلی وقته البته این موضوع هست و مختص من نیس هممون درگیر ...

برادرت .‌‌انشالله ک درست میشه عزیزم الان بارداری اصلا برات خوب نیس استرسو اضطراب داشته باشی بفکر بچتم بااش. ..