2777
2789
عنوان

عجب داستانی داریما‌....

245 بازدید | 22 پست

صب که درد پریود  داشتم فک کردم دیگه امروز روز زایمانمه ظهرم احساس فلجی میکردم انگار دستو پام بی حس بود.خوابیدم بهتر شدم.شبم که همش دل پیچه داشتم و شکمم صدامیداد.الانم از ناحیه سینه تا زیر باس ن احساس سنگینی و فشار و بعضی اوقات بی حسی دارم‌.بنظرتون علائم نزدیک بودن زایمانه؟

خدایا شکرت که مرد کوچیکمو بهم هدیه دادی💖سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاالله به ارادت عزیزم

من تو رشت اصلا نمیبینم کسی طبیعی بچه دنیا بیاره. همه میترسن. توی دروبریای خودم کسی نبود

امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی و نی نی خوشگلت رو بزودی بغل کنی😍😍❤️❤️

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
سفت شدن رحم نشونه زایمان نزدیکه فکر میکنم بقیه علائم زیاد قابل استناد نباشه

سفت ک اووووه اینقد خودشو سفت میکنه احساس میکنم شکمم خواب رفته‌.اینجوری سفت شدن رحم؟

ماشاالله به ارادت عزیزم من تو رشت اصلا نمیبینم کسی طبیعی بچه دنیا بیاره. همه میترسن. توی دروبریای خ ...

منم تو فامیلمون میست اصلا اما دوستام و فامیلای شوهرم همه طبیعی زایمان کردن زیرنظر بهترین دکترا.همه میگن زایمان طبیعی بهتره.انشالله که بتونم ازپسش بربیام

نی نی ت داره خودشو اماده میکنه و چمدون میبنده برای اومدن انشاالله زایمان سبک و راحتی داشته باشی و قد ...

جدی؟؟؟

قربونت برم