2777
2789

بچها دستم خورد 2000 تا عکس داشتم پاک شد دارم سکته نیکنم راهنماییم کنین کسی هس ریکاوری کرده باشه؟ ریکاوری کنم برمیگرده؟ 

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رم باشه اره اصلا نگران نباش گوشی هم برنامه هست میتونی برگردونی و کیفیت ندارن.راستی دوستان عکسای ۵ سال یا بیشتر رو هم میشه ریکاوری کرد البته تو رم

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
آره .باز یابی میشه .منتهی کیفیتش میاد پایین .ببر موبایل فروشیای .روت میکنن و عکسارو برمیگردنن .منتهی ...

😞😞😞

اگه رم باشه اره اصلا نگران نباش گوشی هم برنامه هست میتونی برگردونی و کیفیت ندارن.راستی دوستان عکسای ...

کیفیت عکسام میاد پایین؟ 

کیفیت عکسام میاد پایین؟ 

اره با برنامه تو گوشی که خودمون بازگردانی کنیم پایین میاد البته اگه عکسا حافظه تلفن باشن.اما اگه رم باشن ببر گوشی فروشی تا بازرگردانی کنن

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
اگه رم باشه اره اصلا نگران نباش گوشی هم برنامه هست میتونی برگردونی و کیفیت ندارن.راستی دوستان عکسای ...

با برنامه برگردوندم مرسی عشقاااا