2777
2789

شب که میخام بخوابم کارهایی که همسرم و خانوادش در گذشته انجام دادن و باعث ناراحتبم شدن یا حرفایی که بهم گفتن و من اون لحظه گذشت کردم و جواب ندادم .حمله میکنن تو مغزم .مثلا یه مدت هرچی ميخام بخره میگه بمونه بعد الان این حرکتش بعد چند روز یادم افتاده و شدیدا اتيشي شدم دوست دارم از خواب بيدارش کنم یه دعوای حسابی به خاطر کارهای خودش وخانوادش کنم .کسی تا حالا اینجوری شده ؟

اتل متل توتوله

اره چارش اینه ک تا حسااابی خوابت نمیاد تو رختخواب نری میتونی با کتاب خوندن یا نت گردی سرت و گرم کنی

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره صبح اگه ساعت پنج شش اینا بیدار بشم شدیدا این حس رو،دارم و حتی زنگ میزنم محل کارش و دعوا میکنم

منم همش راه میرم فکر میکنم با خودم حرف میزنم که باید اینو میگفتم و اونو میگفتم حس بدیه

منم همین دائما یاد گذشته ها رفتارا بدش میفتم دوس دارم بزنمش بخصوص خونوادش میگم کاش اینو گفته بودم سکوت نکرده بودم 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
دقیقا 

ماها فقط زودتر پیر میشیم کسایی که بیخیالن خوش به بحالشونه

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝