2777
2789

ما الان نامزدیم و من کرمانشاه درس میخونم هفته پیش کلاسامون تموم شد بعد مادرشوهرم اینام گفتن چهارشنبه میرن شمال (ینی بیست و دوم) بعد من اومدم قم که نامزدم تا بیست و هشتم که میره سر کار تنها نباشه ولی از همون چهارشنبه شروع کردن به عقب انداختن روز رفتنشون تا الان که میگن همه با هم سه شنبه بریم بعد از طرفی قرار بود من و نامزدم با هم سه شنبه بریم شمال که الان اینا اینجوری کردن نمیشه تازه هییییچ کاری هم ندارن فقط برا اینکه با ما بیان اینجوری کردن به نظرتون چیکار کنم آخه کی دوس داره اولین مسافرت زندگیش مادرشوهر کنارش باشه😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه همشم تو خونن من یه حموم نمیتونم برم اینو بگمممم تا همین دیروز نامزدم بعداز ظهرا آژانس خانوادش ...

پاشو برو خونتون خب ش

وهرت بابد زرنگ بشه

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره 

شما مقصدو عوض کنید. به شوهرت تو خلوت بگو دلت یه مسافرت دوتایی میخواد

پروردگارا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائی خود نداری... من چون تویی دارم، و تو چون خودی نداری  
مشکلم همینه دیگه بره به مامانش بگه میگن نیومده تز میده میشناسمشون دیگه اینم متاسفانه خیلی پسر خوب ما ...

خودت بزن مریضی نرو برو حداقل باخانوادت که بهت خوش بگذره اگه ی جایی با فامیل شوهر رفتی مثلا دسشویی رفتنت یه دیقه عقب شد واویلاس چه برسه به گردش

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

تازه ما قرار بود چهارم عید برگردیم بریم تهرانو بگردیم بعد رفته به مامانش گفته مامانشم گفته نه الان نرین تابستون برین منم بعدا بهش گفتم اگه قراره تابستون بریم من اصلا باهات نمیام میرم بقیه عیدو پیش خانواده خودم

خودت بزن مریضی نرو برو حداقل باخانوادت که بهت خوش بگذره اگه ی جایی با فامیل شوهر رفتی مثلا دسشویی رف ...

آخه مجبوریم بریم 

منم از همین بدم میاد دیگه هر جا اونا گفتن وایسیم هر چی اونا خواستن بخوریم خواهرشوهرمم کوچیکه حتما نصف راهم اونو میفرستن تو ماشین ما