ما الان نامزدیم و من کرمانشاه درس میخونم هفته پیش کلاسامون تموم شد بعد مادرشوهرم اینام گفتن چهارشنبه میرن شمال (ینی بیست و دوم) بعد من اومدم قم که نامزدم تا بیست و هشتم که میره سر کار تنها نباشه ولی از همون چهارشنبه شروع کردن به عقب انداختن روز رفتنشون تا الان که میگن همه با هم سه شنبه بریم بعد از طرفی قرار بود من و نامزدم با هم سه شنبه بریم شمال که الان اینا اینجوری کردن نمیشه تازه هییییچ کاری هم ندارن فقط برا اینکه با ما بیان اینجوری کردن به نظرتون چیکار کنم آخه کی دوس داره اولین مسافرت زندگیش مادرشوهر کنارش باشه😑😑
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تازه ما قرار بود چهارم عید برگردیم بریم تهرانو بگردیم بعد رفته به مامانش گفته مامانشم گفته نه الان نرین تابستون برین منم بعدا بهش گفتم اگه قراره تابستون بریم من اصلا باهات نمیام میرم بقیه عیدو پیش خانواده خودم