دوستان من مدتيه گلوم خشك ميشه زياد البته اينم بگم آلرژي هم دارم الان سه هفته هست كه سرما خوردم و گلو درد شديد آنتي بيوتيك خوردم كلا گلوم خوب شد اما صبح ها از خواب بيدار ميشم حالت سرماخوردگي دارم و سوزش گلو دارو آنتي بيوتيك ميخورم بهتر ميشم باز شروع ميشه كلا گلوم داغه عين شروع سرماخوردگي چكار كنم خسته شدم از بس دارو خوردم
عزیزم شما باید دوره آنتی بیوتیک رو کامل تموم کنین یعنی اگه مثلا دکتر بهتون بیست تا دونه آنتی بیوتیک داده باید همه بیست تا رو تموم کنید،یعنی اگه ده تا رو خوردین و حس کردین گلودردتون خوب شده بازم باید تا روزی که بیست تا قرص تموم میشن دوره رو ادامه بدین. اگه وسط کار حس کنین خوب شدین و قرصا رو قطع کنین عفونت دوباره برمیگرده و هر دفعه باکتریا قوی تر از قبل میشن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون قطع کردین اینجوری میشه، و هردفعه شدید تر میشه. شما کلا سعی کنین زیاد آنتی بیوتیک استفاده نکنین چون عفونتتون مقاوم تر میشه. برای گلودرد بهترین راه استفاده از دهان شویه بدون الکله، یه دهان شویه بدون الکل بخرین روزی یه بار یه کمشو بریزین توی دهنتون، حدود دو سه دقیقه توی دهن بچرخونین، بعد دهنتونو خالی کنین. مواظب باشین توی گلوتون نره، من دهان شویه بدون الکل اورال بی استفاده میکنم خیلی خوبه، شما هم هرروز حتما دهان شویه استفاده کنین تا گلودرد نگیرین و اگرم گرفتین زود خوب بشه
بله منم همیشه آلرژی و سینوزیت دارم. ولی خیلی کم پیش میاد که آنتی بیوتیک بخورم، معمولا با دهان شویه و مسواک زدن عفونت گلومو کنترل میکنم، اگه تونستین یه سر پیش یه متخصص گوش و حلق و بینی برین، شاید درمان دیگه ای جز آنتی بیوتیک باشه
من رفتم اتفاقا ولي آنتي بيوتيك داد برام ولي ميدونم مربوط به آلرژي و سينوزيت هست البته سينوسام عفونت ندارن فقط التهاب دارن چون سينوزيت آلرژي دارم منم دهان شويه دارم استفاده ميكنم ببينم چه جوره ممنونم از راهنماييت كلافه كرد منو همش حالت سرماخوردگي دارم سوزش گلو و سينوسام داغه روي پوست صورتم