2777
2789
عنوان

خانم های باردار لطفا راهنمایی کنید

173 بازدید | 22 پست

سلام ماه هشتم هستم چندروزه که بدنم شروع به خارش کرده کل بدنم دونه قرمز زده اول از ساق پاهام شروع شد کم کم به شکم ودست گردنم رسید الان کل بدنم گرفته خیلی خیلی خارش داره کل بدنم زخم شده خون میاد تا میخارونم.کسی بدونه اینطوری بشه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دکتر نرفتی؟ببخشید نمیخوام بترسونمت اتفاقا دوسه ماه پیش یکی از فامیل های منم اینجوری شده بود تو شش ماه یود مجبور شدن اورژانسی بچرو خارج کنن بزارم دستگاه حتمااااا حتما برو دکتر فردا اول وقت

چرا دکتر نرفتی؟ببخشید نمیخوام بترسونمت اتفاقا دوسه ماه پیش یکی از فامیل های منم اینجوری شده بود تو ش ...

اخه قرص ایزوپرین بخاطر زایمان زودرس مصرف میکنم گفتن بخاطر اونه.فردا حتما میرم .

من تو ماه هشتم شکمم به شدت میخارید انقدر میخاروندم که زخم میشد دست خودم نبود دیوونه میشدم اما دکترم منع میکرد و میگفت خاروندن باعث زایمان زودرس میشه.36 هفته و 6 روز زایمان کردم

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
انقباض داشتین؟؟

آره از 4 ماهگی شکمم10 ثانیه سفت میشد مثل پوست هندوانه.کم کم مدتش زیاد میشد تا 1 دقیقه هم رسید.35 هفته که شدم دو ساعتی یه بار سفت میشد بهم گفتن باید استراحت کنم اما دو روز اول عید پارسال خیلی سرپا موندم همون باعث شد انقباضام بیشتر بشه.من سابقه یه بار مرده زایی بی دلیلم داشتم به خاطر همین دکتر بهم گفته بود مستعد زایمان زودرسم

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖