2777
2789
عنوان

خانم های باردار لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 22 پست

عزیزم تاپیکای قبلیت رو دیدم حتما فردا برو بیمارستان ان اس تی بده.ضربان قلب بچه رو چک میکنن همچنین معلوم میشه شدت انقباضات چقدره.من 36 هفته و 4 روز رفتم ان اس تی دادم بهم گفتن انقباضام خیلی شدیده اما اصلا درد نداشتم معاینه شدم دهانه رحمم 2 سانت باز بود.منظورم اینه که منتظر درد نباش شاید شما هم مثل من درد نداشته باشی.خیلی خطرناکه مواظب خودت باش.من به خاطر انقباضام هفته 29 آمپول ریه زدم پسرمم اصلا تو دستگاه نرفت خداروشکر

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست و پاهاتو با روغن زیتون چرب کن گلم، میشه بپرسم برا چی گفتن زایمان زودرس؟؟ 

من انقباض داشتم از۲۶هفتگی الان انقباض بدون دردم بیشتر شده گفتن زایمان زودرس احتمالا

آره از 4 ماهگی شکمم10 ثانیه سفت میشد مثل پوست هندوانه.کم کم مدتش زیاد میشد تا 1 دقیقه هم رسید.35 هفت ...

من ربع ساعت یکبار ۵الی ۶دقیقه گاهی موقع راه رفتن کلا انقباض دارم