منکه خودم بچه ندارم به خودمم میداون قبلا بعد باید پس میدادم بچه هاشون الان 3 ساله عیدی نمیگیرم به بچه هاشونم عیدی نمیدم چه از طرف خودم چه از طرف شوهر بمنچه😒
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دلم ميخواد برم تا بعد عيد خونه بابام قهر خودش بمونه و فك و فاميلش
میدون خالی نکن... اگر خیلی پول تو حساب دارید که کاری ازت برنمیاد...ولی اگر در حد چند میلیون برو طلا بخر ،،،مردا پول داشته باشن ولخرج میشن نزار سرمایت بره تو خونه بقبه چون فامیل شوهرن نمیگما حتی فانیل خودت
میدون خالی نکن... اگر خیلی پول تو حساب دارید که کاری ازت برنمیاد...ولی اگر در حد چند میلیون بر ...
واسه طلا خريدن و اين جور چيزا ميگه پول ندارم الانم ميگه كلا يه تومن دارم تا اخر عيد ولي عيد فاميلش واجبه نميدونم چكاركنم كلافه م انقدر حرص خوردم دلم برا بچه تو شكمم ميسوزه
واسه طلا خريدن و اين جور چيزا ميگه پول ندارم الانم ميگه كلا يه تومن دارم تا اخر عيد ولي عيد فاميلش و ...
حرص نخور گناه داره بچت
اگر ی تومن پول داره که خبلی راحت میتونی خرجش کنی اگر بالای یه ماهی که میتونی جگر بخوری برو دل و جگد و اینجور چیزا بخر..گوشت و مرغ و ماهی و تنقلات دو روز خودت بزن به بیحالی مجبور میشه پولش خرجت کنه
میدونم چی میگی درکت میکنم با اینکه مجردم ولی ادم حرصش میگیده