پرین۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 209 عنوان خانم های گل ورزشکار میشه جواب من و بدید😄😄 169 بازدید | 19 پست سلام دوستانمن چند ماه رژیم و ورژش دارم و لاغر دارم میشم و دیروز متوجه شدم پهلوی سمت چپم کمی چاق تر هست از سمت راستم و بقولی یه طرفه دارم میشم😂😂😂😂راهنمایی کنید چیکار کنم که اندازه سمت راستی بشه و خوش فرم بشه.😄😄😄 شانس ندارم که کاربریم هی میپره و هی میترکه وگرنه دوساله تو نی نی سایتم😒😒😒😁😁😁😁 1397/12/25 | 17:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرین۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 209 چند کیلویی قدت چنده وزن اولیه ۸۶ الان ۷۳ و قدمم ۱۵۳ هستم شانس ندارم که کاربریم هی میپره و هی میترکه وگرنه دوساله تو نی نی سایتم😒😒😒😁😁😁😁
charlotteohara عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 11401 رو اونطرف بیشتر کار کن😁من ورزشکار نیستم اینم از خودم دراوردم
پرین۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 209 حلقه میزنی؟ ایروبیک ولی حلقه هم دارم از امروز میخوام حلقه بزنم شانس ندارم که کاربریم هی میپره و هی میترکه وگرنه دوساله تو نی نی سایتم😒😒😒😁😁😁😁
آرینaryanمامان عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 148 ورزش که میکنی رو پهلوی چپت بیشتر تمرکز کن تا بیشتر آب بشه
پرین۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 209 ورزش که میکنی رو پهلوی چپت بیشتر تمرکز کن تا بیشتر آب بشه دیروز رفتم یه مانتو پروو. کردم دیدم ای وای کمیپهلوی چپم چاق تر😐😐😐😁 شانس ندارم که کاربریم هی میپره و هی میترکه وگرنه دوساله تو نی نی سایتم😒😒😒😁😁😁😁
نوشین_هستم عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 1906 تعداد حرکات ورزشی با سمت چپت رو بیشتر کنتمرین تا شدن به پهلو رو هم انجام بدهhttp://www.aparat.com/v/DXMcf/اپلیکیشن_شکم_:_تا_شدن_به_پهلو وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
پرین۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 209 حلقه بزن از چپ بلد نیستم جیگر طلافقط از راست بلدم اشکال نداره؟؟؟ شانس ندارم که کاربریم هی میپره و هی میترکه وگرنه دوساله تو نی نی سایتم😒😒😒😁😁😁😁
پرین۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 209 تعداد حرکات ورزشی با سمت چپت رو بیشتر کن تمرین تا شدن به پهلو رو هم انجام بده https://www.apara ... چیه تمرین تا شدن میشه توضیح بدی عزیزم شانس ندارم که کاربریم هی میپره و هی میترکه وگرنه دوساله تو نی نی سایتم😒😒😒😁😁😁😁
نسا۷۹ عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 7699 از چپ بلد نیستم جیگر طلا فقط از راست بلدم اشکال نداره؟؟؟ خوب باید به یه اندازه باشه کم زیاد بزنی یه طرفو فرمش بد میشه 😒